Facebook Pixel «Μύλος» με ΕΣΑΚΕ, ΟΠΑΠ και «αιώνιους»
Life
| 2011-06-09 22:35:00

«Μύλος» με ΕΣΑΚΕ, ΟΠΑΠ και «αιώνιους»

«Μύλος» με ΕΣΑΚΕ, ΟΠΑΠ και «αιώνιους»

Ο ΟΠΑΠ έκανε πρόταση για επιχορήγηση μόνο στις 12 ομάδες της Α1, χωρίς να συμπεριλαμβάνει Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ υπήρξαν αντιδράσεις με απειλές μέχρι και για… αποχώρηση από τον Πανιώνιο.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης μίλησε με τους εκπροσώπους του ΟΠΑΠ για την επιχορήγηση της νέας σεζόν και έλαβε πρόταση μόνο για τις 12 ομάδες της Α1, πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που απουσίαζαν από το ΔΣ (μαζί με τον Άρη).

Οι εκπρόσωποι των ομάδων αντέδρασαν με τον Ηλία Λιανό να ξεσπά λέγοντας πως «αν δεν υπάρχει συνολική πρόταση για όλες τις ομάδες, τότε ο Πανιώνιος θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα». Στο ίδιο μήκος κύματος ο Μιλτιάδης Κανώτας, πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε: «δεν πρέπει το κράτος να ξεχωρίζει τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από τις υπόλοιπες ομάδες».

Ο Οικονομίδης εξήγησε ότι οι «αιώνιοι» του διεμήνυσαν πως θέλουν να διαπραγματευτούν όλοι μαζί και πως δεν θα προχωρήσουν απαραίτητα σε ξεχωριστή συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Οι υπόλοιποι ωστόσο, παρά το ότι η νέα προσφορά του οργανισμού είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη περσινή, θέλουν να προχωρήσουν σε συνολική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ θυμίζοντας τα… δεινά που προκάλεσε η κατάργηση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Πέραν τούτων, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα ζήτησε μια μικρή παράταση για να καταθέσει συνολική πρόταση. Και τα δυο θέματα θα συζητηθούν εκτενώς στη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ στις 20 Ιουνίου στα νέα γραφεία του συνδέσμου στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags