Facebook Pixel «Πακέτο» Πήγασου για Ανδρουλιδάκη!
Life
| 2011-06-11 15:11:00

«Πακέτο» Πήγασου για Ανδρουλιδάκη!

«Πακέτο» Πήγασου για Ανδρουλιδάκη!

Σε καλό κλίμα έγινε σύμφωνα με πληροφορίες η μυστική συνάντηση Μπόμπολα-Ανδρουλιδάκη. Συζήτησαν το ενδεχόμενο πώλησης στον Ανδρουλιδάκη όλων των αθλητικών Μέσων του «Πηγάσου»!

Ο Ανδρουλιδάκη λίγες ημέρες μετά την αγορά της εφημερίδας «Εξέδρα», συζητάει με την οικογένεια Μπόμπολα για τα αθλητικά Μ.Μ.Ε. του «Πήγασου»! Την είδηση για την χθεσινή συνάντηση την αποκάλυψε το gazzetta.gr, το οποίο σήμερα επιστρέφει με πλήρες ρεπορτάζ για το τι ειπώθηκε στο ραντεβού των δύο. Θέμα λοιπόν συζήτησης ήταν η πώληση κάποιων από τα Μ.Μ.Ε. του ομίλου και είναι πολύ σοβαρές οι πιθανότητες να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

Σε άμεση προτεραιότητα τέθηκε η πώληση του «Sentra FM» καθώς βρίσκεται στην «κόκκινη γραμμή» και είναι το πιο ζημιογόνο αθλητικό Μέσο του «Πήγασου». Μάλιστα προσφάτως είχαν γίνει σημαντικές περικοπές με απολύσεις αλλά και μείωση μισθών στο συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό. Αμέσως μετά ακολούθησε η προοπτική για την μεταβίβαση και της ιστοσελίδας «Sentragoal» ενω δεν έλειψαν οι συζητήσεις και για την εφημερίδα «Goal». Δεν πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη, αν τελικά μεταβιβασθούν στον Ανδρουλιδάκη «πακέτο» και τα τρία αθλητικά μέσα, καθώς είναι προφανής η τάση του Μπόμπολα, να απαλλαγεί από το αθλητικό κομάτι...

Σίγουρα η συνάντηση Μπόμπολα-Ανδρουλιδάκη έχει σοβαρές προεκτάσεις γενικότερα στο χώρο του Τύπου και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις με τεράστιο ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι έτσι και συμβεί η πώληση όλων ή κάποιων από τα Μέσα, τότε η νέα ιδιοκτησία θα προχωρήσει άμεσα σε μεγάλες περικοπές προσωπικού και κόστους, όπως συνέβη και με την εφημερίδα «Εξέδρα».

Σίγουρα η συνάντηση αυτή αλλάζει και τα δεδομένα σχετικά με την απόφαση της πλειοψηφίας των εργαζομένων, να μην δεχθούν τις μειώσεις μισθών που πρότεινε πριν από λίγες ημέρες η ιδιοκτησία του «Πήγασου»...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags