Facebook Pixel Γερά η ΑΕΚ για Μπέλεκ!
Life
| 2011-06-11 22:20:00

Γερά η ΑΕΚ για Μπέλεκ!

Γερά η ΑΕΚ για Μπέλεκ!

Η Ένωση έχει μιλήσει με την Ουντινέζε για το «θηρίο» της επίθεσης και οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο!

Αρκετά κοντά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη φαίνεται ότι βρίσκεται η ΑΕΚ! Ο Στίβ Μπέλεκ συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», με την Ένωση να τον αποκτά ως δανεικό για ένα χρόνο από την Ουντινέζε! Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει σε επαφή με την Ιταλική ομάδα, ζητώντας τον 18άχρονο «θηριώδη» φορ ως δανεικό.

Η Ουντινέζε όχι μόνο δεν έκλεισε την πόρτα στην Ένωση, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο! Η Ουντινέζε πιστεύει ιδιαίτερα τον Μπέλεκ, ωστόσο το γεγονός ότι η ομάδα του Ούντινε θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πληρότητα στην επίθεση, δέχεται να δώσει δανεικό τον 18άχρονο φορ, για έναν όμως χρόνο αφού πιστεύουν ιδιαίτερα στον παίκτη που έκανε σπουδαία πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα πρόπερσι με τη φανέλα του Πανθρακικού. Οι Ιταλοί επιθυμούν ο Μπέλεκ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να μην αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Ουντινέζε (όπως συνέβη συχνά τη σεζόν που τελείωσε στην Ιταλία), αλλά σε ένα σύλλογο που να κάνει πρωταθλητισμό και θα παίζει στην Ευρώπη, προκειμένου να αποκτήσει παραστάσεις!

Είναι βέβαιοι ότι εφόσον ο Μπέλεκ αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε υψηλό επίπεδο, τότε μετά από ένα χρόνο θα είναι σε θέση να επιστρέψει και να καθιερωθεί στο Ούντινε. Η ΑΕΚ λοιπόν θέλει να εκμεταλλευτεί όλη αυτή την ιστορία και ζήτησε δανεικό τον παίκτη. Την ίδια στιγμή ο Μπέλεκ δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του για ένα χρόνο στην Ελλάδα και δη την ΑΕΚ.

Προτεραιότητά του όμως να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιταλία, αφού θεωρεί ότι παίζοντας στο Καμπιονάτο οι άνθρωποι της Ουντινέζε θα μπορούν να βλέπουν πιο συχνά την πρόοδό του. Εφόσον όμως πειστεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα τον παρακολουθούν συχνά και στην ΑΕΚ, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Η περίπτωση του Μπέλεκ λοιπόν παίζει πολύ δυνατά για την ΑΕΚ, η οποία έχει βάλει μπροστά την απόκτησή του.

ΠΗΓΗ: aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags