12/06/11 - 23:46

«Δεν ήταν... άνδρας ο Τζιμπούρ»

Σκληρά λόγια του Σταύρου Αδαμίδη για τον Ραφίκ Τζιμπούρ και την αποχώρησή του από την ΑΕΚ! «Δεν τήρησε τη συμφωνία, ζητούσε παραπάνω λεφτά», μερικά από τα λόγια του προέδρου της Ένωσης.

«Δεν ήταν... άνδρας ο Τζιμπούρ»
59.421views 0shares

Αποκαλύψεις για την αποχώρηση του Ραφίκ Τζιμπούρ τον Ιανουάριο έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης στη Ρόδο, όπου παρουσίασε σε 300 φιλάθλους της ΑΕΚ το πλάνο των Supporters για τη βιωσιμότητα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ!

Ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε για πολλά θέματα όπως τους κύριους άξονες που θα κινηθεί η διοίκηση την επόμενη σεζόν, τα μέλη που έχουν γίνει Supporters μέχρι στιγμής και πόσα χρήματα έχουν μπει στους λογαριασμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αποζημίωση του Λορέντζο Σέρα Φερέρ, την οποία κάλυψε εξ ολοκλήρου ο Νίκος Νοτιάς.

Ο Sportdog ήταν παρών και σας μεταφέρει, ότι μεγαλύτεργ αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του προέδρου των «κιτρινόμαυρων» για τον Ραφίκ Τζιμπούρ και τον τρόπο που έφυγε από την ΑΕΚ!

«Εγώ, ως πρόεδρος, το μόνο λάθος που έκανα με τον Τζιμπούρ ήταν ότι πίστεψα πως ήταν άνδρας και κράταγε τις υποσχέσεις του!», είπε αρχικά στους παρευρισκόμενους ο 37χρονος δικηγόρος για τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αιτιολόγησε τη θέση του:

«Eνώ είχαμε συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, δώσαμε τα χέρια για τα λεφτά που θα έπαιρνε, ο ίδιος το είχε αναρτήσει στο προσωπικό του blog ( για την ανανέωση), μετά όμως ερχόταν μέρα παρά μέρα και ζήταγε παραπάνω χρήματα. Όταν του αρνηθήκαμε, ζήτησε τα δεδουλευμένα».

Σε εκείνο το σημείο ο Σταύρος Αδαμίδης εξήγησε το νομικό πλαίσιο τέτοιων υποθέσεων, τονίζοντας ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές στις ομάδες έχουν υπογράψει συμφωνητικό που έχει σχέση με τις ημερομηνίες της πληρωμής τους. Ωστόσο, ο νόμος προβλέπει ότι αν κάνει προσφυγή, τότε έχει το δικαίωμα να ζητήσει τα δεδουλευμένα και το συμβόλαιό του επί δύο!

Αυτό έκανε ο «τρομοκράτης» μετά τον τσακωμό του με τον Χιμένεθ! Όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Αδαμίδης, η ΑΕΚ θα έβγαινε χαμένη από την προσφυγή του Τζιμπούρ και έκανε συμβιβασμό. Στις διαπραγματεύσεις που έγιναν τέθηκε επί τάπητος το θέμα της μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, η πλευρά του Αλγερινού όμως διαμήνυσε στην ΑΕΚ ότι δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει σε τέτοια θέματα και ότι ο παίκτης μπορούσε να πάει όπου... γουστάρει.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μάλιστα υποστήριξε ότι ο Τζιμπούρ ήταν από τους πιο… χαϊδεμένους παίκτης της ομάδας. «Τον είχαμε στα ώπα, ώπα! Μόνο από τα αποδυτήρια μέχρι το αμάξι του αγκαλιά δεν τον παίρναμε. Αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν άνδρας!».

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ότι ο Τζιμπούρ κάνει τα ίδια και στην ομάδα του Πειραιά. Δηλαδή ζητάει συνεχώς παραπάνω λεφτά.

Τυχαίο;


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ