Facebook Pixel Στην κοσμάρα της η ΕΠΑΕ…
Life
| 2011-01-11 18:57:00

Στην κοσμάρα της η ΕΠΑΕ…

Στην κοσμάρα της η ΕΠΑΕ…

Ρε παιδιά, τι θα γίνει με αυτό το έρμο το ελληνικό ποδόσφαιρο; Η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής εξέδωσε άλλη μία αστεία ανακοίνωση που καταδικάζει τα επεισόδια στους Ζωσιμάδες, αλλά ποτέ φυσικά δεν προλαμβάνει το γεγονός ούτε προτείνει λύσεις…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της… Football League:

«Η FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται και τα οποία ακυρώνουν την όποια προσπάθεια καταβάλλεται από τη Διοργανώτρια Αρχή για την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων της και κυρίως για την εξάλειψη φαινομένων που αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου μας.

Οι χθεσινές εικόνες από το γήπεδο των Ζωσιμάδων επιβεβαιώνουν ότι ο φανατισμός και η βία δεν απαλείφονται από τα γήπεδα εάν δεν συμβάλλουμε αποφασιστικά όλοι.

Από τη δική μας πλευρά πράττουμε ότι είναι εφικτό στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Παρ’ όλα αυτά εκδηλώσεις φανατισμού και εκφράσεις βίας συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων.

Πρέπει οι έχοντες την ευθύνη να επιτελούν με υπευθυνότητα το καθήκον τους εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Νόμου και του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΣΑΠ δεν έχει εκδώσει μέχρι στιγμής έστω μια ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Στέλιος Γιαννακόπουλος, είχε ανακοινώσει ότι στο επόμενο κρούσμα οι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το γήπεδο. Αυτό βέβαια δεν το είδαμε ούτε χθες…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags