11/01/11 - 19:21

Για μία χούφτα… εισιτήρια!

Για φεστιβάλ κοροϊδίας κατηγορεί ο Ηρακλής την ΑΕΛ και την αστυνομική διεύθυνση όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων του «γηραιού» στον μεταξύ τους αγώνα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Για μία χούφτα… εισιτήρια!
57.040views 0shares

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής κατηγορεί την διοίκηση των «βυσσινί» για έλλειψη εντιμότητας, σοβαρότητας και συνέπειας, λόγω της απόφασης για παραχώρηση στους Θεσσαλονικείς μόλις 460 εισιτηρίων, όταν στο ματς του πρώτου γύρου στο Καυτανζόγλειο, οι Θεσσαλοί είχαν ζητήσει και είχαν πάρει 1.500.

Παράλληλα, καθώς ο Κώστας Πηλαδάκης είχε προβεί σε έγγραφη αποδοχή ανταποδοτικότητας εν όψει του ματς του δευτέρου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Πριν τον αγώνα του πρώτου γύρου της Super League, μεταξύ της ομάδας μας και της Λάρισας, η διοίκηση του κ. Πηλαδάκη ζήτησε εγγράφως τον αριθμό των 1.500 εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλοξενουμένων οπαδών. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά, με την προϋπόθεση ότι η άλλη πλευρά θα δηλώσει εγγράφως αποδοχή ανταποδοτικότητας για τον αγώνα του δευτέρου γύρου στη θεσσαλική πόλη, κάτι, που έγινε.

Τώρα, που ήρθε η ώρα για την ΠΑΕ ΑΕΛ να αποδώσει το χρέος της ανταποδοτικότητας, το οποίο η ίδια προσυπέγραψε, έκανε λόγο για δυνατότητα χορήγησης μόνο... 460 εισιτηρίων, λόγω... μικρής χωρητικότητας της κερκίδας των φιλοξενουμένων, γεγονός, που το είχαν ξεχάσει, όταν υπέγραφαν το έγγραφο ανταποδοτικότητας για να πάρουν τα 1.500 εισιτήρια για το Καυτανζόγλειο...

Από κοντά στο 'φεστιβάλ κοροϊδίας' και η αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία απαίτησε να μην βρεθούν στο γήπεδο καθόλου φιλοξενούμενοι οπαδοί, λόγω εγκατάλειψης των εργασιών εξωτερικών χώρων από την εταιρεία, που τα ανέλαβε (!) και ατελειών στους εσωτερικούς χώρους (!). Και γεννάται, αυτομάτως, το ερώτημα: ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ SUPER LEAGUE ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ;

Επειδή κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ, να σημειώσουμε ότι η αξιοπρέπεια μιας Διοίκησης δεν κτίζεται με τα... 'AEL FC' και τα... 'Arena', αλλά με την εντιμότητα , τη σοβαρότητα και τη συνέπεια.
Όσο για την Αστυνομική Διεύθυνση, ας φροντίσει να αποκλείσει και τα Τέμπη, για να είναι πιο... αποτελεσματική στο 'έργο' της...

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ