Facebook Pixel Και στη FIFA o OΦΗ
Life
| 2011-06-13 17:33:00

Και στη FIFA o OΦΗ

Και στη FIFA o OΦΗ

Επιστολή με την οποία εξηγεί λεπτομερώς και αναλύει νομικά τις θέσεις του ΟΦΗ για το μείζον θέμα της μη αδειοδότησής του, απέστειλε τη Δευτέρα στην FIFA ο Σύλλογος Μετόχων της Κρητικής ΠΑΕ.

Στο πρώτο σκέλος της επιστολής η οποία έχει τίτλο "η νομική θέση του ΟΦΗ και το δικαίωμα του στη προσφυγή", γίνεται μια σύντομη αναδρομή στα αγωνιστικά πεπραγμένα της ομάδας τούτη τη σεζόν καθώς και αναφορά στη διαδικασία αδειοδότησης, με την απόρριψη του φακέλου και τις σοβαρές ενστάσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη σύνθεση της αρμόδιας επιτροπής.

Στο δεύτερο σκέλος της επιστολής αναλύεται η νομική θέση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ σχετικά με την εγκυρότητα της κρίσιμης απόφασης (το ασυμβίβαστο μέλους της επιτροπής). Επίσης αναφέρεται η εξόφληση των ποδοσφαιριστών και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ αποδίδονται ευθύνες στην ΕΠΟ για την απόρριψη του αιτήματος επανεξέτασης χωρίς να επιληφθεί του θέματος η αρμόδια επιτροπή.

Στο τρίτο και τελευταίο σκέλος της επιστολής περιγράφεται η νομική θέση των μετόχων για το δικαίωμα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια και διατυπώνεται η πρόταση να ενημερωθούν οι αρμόδιοι της FIFA απο την αξιωματούχο Εύα Πασκέ που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ καταλήγει τονίζοντας ότι είναι στη διάθεση της FIFA για απευθείας συζητήσεις και διευκρινίσεις. Εξηγεί δε ότι έλαβε την πρωτοβουλία αποστολής της επιστολής διότι, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας της ΕΠΟ, ο επίσημος ΟΦΗ δεν μπορούσε να αποστείλει τις θέσεις του μέσω της οικείας Ομοσπονδίας.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags