Facebook Pixel «Έρχομαι στην ΑΕΚ, αλλά…»
Life
| 2011-06-13 20:12:00

«Έρχομαι στην ΑΕΚ, αλλά…»

«Έρχομαι στην ΑΕΚ, αλλά…»

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έρθει στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Χουάν Κάλα, ο οποίος ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται στη Σεβίλλη, αλλά ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως «όλα εξαρτώνται από την πρόταση που θα μου γίνει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sport24:
Χουάν, η Σεβίγια σου ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να βρεις ομάδα, αφού ο Μαρθελίνο δε σε υπολογίζει για τη νέα χρονιά.

Ναι, πράγματι, σήμερα επέστρεψα από τις διακοπές μου και συναντήθηκα με τον Μόντσι, ο οποίος μου είπε ότι δεν βρίσκομαι στα σχέδια της Σεβίγια. Θέλουν να με δώσουν δανεικό, οπότε τώρα θα πρέπει να εξετάσουμε μαζί με τον μάνατζέρ μου όλες τις προτάσεις που θα έρθουν και να αποφασίσουμε ποια είναι η καλύτερη ώστε να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή.

Όπως ίσως θα γνωρίζεις, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στη διοίκηση της Σεβίγια για σένα και είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα σου κάνει επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες. Πώς σου φαίνεται η προοπτική να αγωνιστείς στην Ελλάδα;

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Θα μου άρεσε να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι είναι ένας από τους μεγάλους ελληνικούς συλλόγους, ότι κέρδισε το Κύπελλο τη χρονιά που πέρασε. Δεν έχουμε να κάνουμε με ομάδα δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας, αντίθετα θα έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος και σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όλα αυτά ακούγονται πολύ δελεαστικά, όμως όλα εξαρτώνται από την πρόταση που θα μου γίνει.

Το γεγονός ότι προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, θα παίξει, φαντάζομαι, τον ρόλο του στην απόφασή σου.
Οπωσδήποτε. Με τον Μανόλο γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια, ξέρω τη δουλειά του, με ξέρει σαν παίκτη, έχουμε πολύ καλή σχέση. Και βέβαια, εκτός από τον Χιμένεθ, γνωρίζω όλο το τεχνικό τιμ που είναι μαζί του στην ΑΕΚ. Η παρουσία γνωστών προσώπων θα με βοηθούσε πολύ στο να εγκλιματιστώ γρήγορα και να προσαρμοστώ εύκολα. Θα μου άρεσε να συνεργαστούμε ξανά. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες και μακάρι όλα να καταλήξουν θετικά για όλες τις πλευρές.

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags