Facebook Pixel Ένας τέως Βασιλιάς για τη "Βασίλισσα";
Life
| 2011-01-11 21:21:00

Ένας τέως Βασιλιάς για τη "Βασίλισσα";

Ένας τέως Βασιλιάς για τη "Βασίλισσα";

Ο τέως, η Morgan Stanley, ο Νικόλαος, ο Θανόπουλος, ο Νοτιάς, ο Μελισσανίδης και στη μέση η ΑΕΚ. Ο σκύλος γυρίζει και μυρίζει… (ΦΩΤΟ)

Το διοικητικό τοπίο στην ΑΕΚ είναι θολό εδώ και πολλά χρόνια, με τους φίλαθλους της ομάδας να μη γνωρίζουν ποιος είναι επιτέλους το κεφάλι που κάνει κουμάντο, τη στιγμή που κάποιοι εκ των μικρομετόχων χτυπούν το καμπανάκι για πιθανή οικονομική κατάρρευση της ομάδας, εκφράζοντας την εξής απορία: "Πώς η ΑΕΚ πήρε δάνεια από τη Morgan Stanley, όταν ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να μπει εγγυητής σε αυτά τα ποσά;".

Ένα μέρος της απάντησης είναι απλό, αφού τα δύο δάνεια εκδόθηκαν από τον Νάσο Θανόπουλο, ο οποίος είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του συγκεκριμένου χρηματοοικονομικού οργανισμού. Αξιοσημείωτο, όμως, είναι και το γεγονός ότι ένας από τους βασικότερους μετόχους της Morgan Stanley είναι ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος.

Δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι, εν μέσω δανείων, είχε "παίξει" σε δημοσιεύματα το όνομα του γιου του, Νικολάου, ως πιθανού... διάδοχου στον προεδρικό θρόνο των κιτρινόμαυρων.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Μπορεί, αλλά και μπορεί και όχι, καθώς ο σκύλος οφείλει να υπενθυμίσει ότι ο κουμπάρος του Νικολάου στο γάμο που έκανε στις Σπέτσες, ήταν ο Νάσος Θανόπουλος!

Το κιτρινόμαυρο στοιχείο ήταν πολύ πιο δυνατό στη συγκεκριμένη γαμήλια τελετή, αφού πέρα από το γεγονός ότι ο γαμπρός είναι οπαδός της ΑΕΚ (τον έχουμε δει στο γήπεδο), παρόντες ήταν ο βασικός μέτοχος της ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, αλλά και ο παλιός πρόεδρος και ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Μελισσανίδης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags