11/01/11 - 21:53

«Με απείλησε και τρομοκρατήθηκα»

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης μιλάει για την επίθεση που δέχτηκε στον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ και αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον χούλιγκαν που τον χτύπησε…

«Με απείλησε και τρομοκρατήθηκα»
21.757views 0shares

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, κατηγόρησε τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για… ετσιθελησμό, ενώ κάνει λόγο για ατιμωρησία.

Διαβάστε αναλυτικά τα λεγόμενά του:

«Πρώτη φορά μου έχει συμβεί ένα τέτοιο γεγονός και δεν κρύβω ότι τρομοκρατήθηκα. Ποτέ δεν περίμενα να δεχθώ επίθεση την ώρα του αγώνα. Ενώ παρακολουθούσα την ομάδα μου και φυσικά το παιχνίδι, είδα από το πλάι ένα άγνωστο άτομο να μου επιτίθεται. Αισθάνθηκα ένα δυνατό κτύπημα στο στέρνο.

Προσπάθησα να τον αποφύγω και συνέχισε να με κτυπάει. Αμέσως πήγα να γυρίσω και δέχθηκα ένα νέο κτύπημα στο σημείο που είναι η καρδιά. Τρομοκρατήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Του είπα τι έχει μαζί μου, γιατί μου επιτίθεται; Αυτός συνέχισε να με βρίζει, να βρίζει χυδαία τον ΟΦΗ, την Κρήτη και να με απειλεί θα σε σκοτώσω εάν δεν κερδίσει ο ΠΑΣ. Έπαθα σοκ. Δεν περίμενα να δεχθώ τέτοια επίθεση. Ποτέ δεν προκάλεσα κανέναν. Φυσικά ποτέ δεν είπα κάτι μειωτικό για το ΠΑΣ. Είναι ντροπή όλα όσα έγιναν. Έχουν φέρει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο σε πολύ χαμηλό επίπεδο με τον "ετσιθελησμό" και την ατιμωρησία που δείχνουν σε τέτοια γεγονότα.

Ας έλθει ένας από τους κυρίους που αποφασίζουν για τέτοια γεγονότα για να καταλάβει όλοι εμείς οι επαγγελματίες παίκτες -πολλοί είμαστε και οικογενειάρχες- πως αισθανόμαστε όταν κάνουμε τη δουλειά μας και είμαστε στη βορά του οποιουδήποτε να μπει μέσα στο γήπεδο και να απειλήσει ευθέως την σωματική μας ακεραιότητα, χωρίς λόγο και αιτία.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ