16/06/11 - 10:39

Ξεκινά το ράλλυ Ακρόπολις

Όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του WRC θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα αυτοκίνητα νέων προδιαγραφών, έτοιμοι να αναμετρηθούν στις 18 ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις 2011, συνολικού μήκους 348,80 χλμ.

Ξεκινά το ράλλυ Ακρόπολις
43.350views 0shares

Σαράντα δύο πληρώματα θα μπουν στη μάχη του σκληρότερου αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ στις 16 Ιουνίου!

Οι πρωτοπόροι στην κατάταξη του πρωταθλήματος Λεμπ - Ελενά (Red Bull Τotal Citroen DS3 WRC) ανοίγουν τις συμμετοχές. Το πλήρωμα των 7 παγκόσμιων τίτλων θα προσπαθήσει να ξεχάσει το ατύχημα του 2009 και να «παλέψει» με τους συναθλητές του Οζιέρ - Ινγκράσια.

Στο αντίπαλό στρατόπεδο οι Χίρβονεν - Λέχτινεν και Λάτβαλα - Αντίλα, με τα εργοστασιακά Ford Fiesta RS WRC της ομάδας Abu Dhabi αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να συνεχίσουν την καλή παράδοση της Ford επί ελληνικού εδάφους, η οποία με τις πρωτιές της στο Ράλλυ Ακρόπολις 2011 κατέχει και το απόλυτο ρεκόρ, με 13 νίκες σε έναν αγώνα!

Ανάμεσα στις οκτώ ελληνικές συμμετοχές που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό στο Ράλλυ Ακρόπολις 2011, ξεχωρίζει αυτή των Λάμπρου Αθανασούλα-Νίκου Ζακχαίου με Ford Fiesta RS WRC.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ