Facebook Pixel «Μπουζούριασαν» τους σεκιουριτάδες…
Life
| 2011-01-12 00:45:00

«Μπουζούριασαν» τους σεκιουριτάδες…

«Μπουζούριασαν» τους σεκιουριτάδες…

Ελεύθερος ο οπαδός που χτύπησε τον Βεζυρίδη, όχι όμως και οι δύο άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου που τον βοήθησαν να διαφύγει…

Ο οπαδός, ο οποίος μπούκαρε στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» και κινήθηκε εναντίον του Βεζυρίδη, στη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ, μπορεί να κυκλοφορεί ακόμη ανενόχλητος, το ίδιος όμως δεν ισχύει για τους δύο σεκιουριτάδες που βρέθηκαν μπροστά στο επεισόδιο.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, οι δύο υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριτι συνελήφθησαν «για υπόθαλψη δράστη επίθεσης σε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα». Μάλιστα, οι αρχές ενημερώνουν ότι «ο δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται».

Συγκεκριμένα, το δελτίο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Ηπείρου αναφέρει: «Συνελήφθησαν χθες (10-01-2011) στα Γιάννενα δύο (2) ημεδαποί (ηλικίας 35 και 37 αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για υπόθαλψη του δράστη, ο οποίος χθες κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι συλληφθέντες ανήκουν στο προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας (SEKURITΥ), που ήταν επιφορτισμένη με την φύλαξη του αγωνιστικού χώρου και όταν καταδίωξαν και ακινητοποίησαν τον δράστη δεν τον παρέδωσαν στις αστυνομικές αρχές αλλά τον κατηύθυναν στις κερκίδες, με αποτέλεσμα να είναι ανέφικτη η άμεση σύλληψή του.Ο δράστης έχει αναγνωρισθεί και αναζητείται, προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων».
 

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags