17/06/11 - 08:27

Κίνδυνος αποβολής των ελληνικών ομάδων!

Μεγάλη Παρασκευή για την ΕΠΟ σήμερα, όπου στη σκιά της υπόθεσης των αδειοδοτήσεων και των πλαστών εγγράφων και το ελληνικό ποδόσφαιρο παίζει το Ευρωπαϊκό του «κεφάλι».

Κίνδυνος αποβολής των ελληνικών ομάδων!
43.258views 0shares

Το κλιμάκιο της UEFA ολοκλήρωσε τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των φακέλων και σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωμοδότηση για τις υποθέσεις του ΟΦΗ, του Ηρακλή και των Τρικάλων θα είναι αρνητική.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει καταστήσει σαφές ότι αν δεν εφαρμοστεί η γνωμοδότησή της, είναι πολύ πιθανό να αποβάλλει τις ελληνικές ομάδες από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Άλλωστε το σύνολο των ομάδων που είτε δεν κατέθεσαν καθόλου τα έγγραφά τους, είτε τα κατέθεσαν καθυστερημένα, είτε είχαν πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, είναι 21! Οι ομάδες που κατηγορούνται είναι 11 και θα γίνουν επισήμως γνωστές σήμερα.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως από τη στιγμή που η UEFA ανακατεύτηκε στις εσωτερικές υποθέσεις, θα πρέπει να συμμορφωθούν άπαντες με τις αποφάσεις της. Ειδάλλως, ο κίνδυνος να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις είναι μεγάλος και αυτό συνεπάγεται με οδυνηρές επιπτώσεις συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ