Facebook Pixel Σωτηρία από Μακρόπουλο;
Life
| 2011-06-17 23:36:00

Σωτηρία από Μακρόπουλο;

Σωτηρία από Μακρόπουλο;

Την ώρα που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βυθίζεται και πάει προς το Πρωτοδικείο, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος βγαίνει μπροστά και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει αυτό το ενδεχόμενο

Aναλυτικά δήλωσε στο Leoforos.gr:

«Δεν θέλω με τίποτα να πάει ο Ερασιτέχνης στο Πρωτοδικείο γιατί θα υπάρξει οπισθοδρόμηση μίας δεκαετίας. Αν δεν βρεθεί κανείς υποψήφιος, που μακάρι να βρεθεί και εγώ θα είμαι δίπλα του αρωγός στη προσπάθεια του και καταφέρουμε να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο και βοήθεια απ’ όλους, τότε προτίθεμαι να βγω μπροστά. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι Ωνάσης, δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου. Θέλω βοήθεια απ’ όλους, να υπάρξει μία διοίκηση σωτηρίας.

Αν ξαναλέω δεν κατέβει κανείς υποψήφιος, έστω και τη τελευταία στιγμή επανέρχομαι. Θέλω να μπει και ο κόσμος μέσα, ώστε να δει τι γίνεται από πρώτο χέρι, να δει τα προβλήματα που υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός βυθίζεται και πρέπει όλοι να ενωθούμε. Πλέον είναι άλλες εποχές και συνθήκες.

Ας δώσει κάποιος μία αχτίδα φωτός , να δώσω και εγώ τη δικιά μου, μόνος δεν μπορώ. Μακάρι και πάλι να υπάρξει υποψήφιος και εγώ θα τον βοηθήσω, όμως το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω τον Ερασιτέχνη να πάει σε λύση Πρωτοδικείου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags