Facebook Pixel Κι όμως, εξυγιάνθηκε το ποδόσφαιρο σε δυο εβδομάδες!
Life
| 2011-06-18 20:40:00

Κι όμως, εξυγιάνθηκε το ποδόσφαιρο σε δυο εβδομάδες!

Κι όμως, εξυγιάνθηκε το ποδόσφαιρο σε δυο εβδομάδες!

Η αγωνία έχει κτυπήσει κόκκινο. Αυτό το σαββατοκύριακο είναι πραγματικά κρίσιμο, αφού όλοι περιμένουν πως και πώς να επαναλειτουργήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από Δευτέρα βγάζει το λουκέτο η ΕΠΟ και ξαναπαίρνει μπροστά το άθλημα στην χώρα μας. Και πλέον δεν θα έχουμε βρώμικο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε καθαρό.

 Αυτός, άλλωστε, δεν ήταν και ο σκοπός της ΕΠΟ; Να κλείσει το μαγαζί για δυο εβδομάδες έτσι ώστε όλοι να ταρακουνηθούν. Και πραγματικά αυτό συνέβη. Καμία κασέτα δεν μαγνητοφωνήθηκε αυτές τις μέρες. Κανένα στημένο παιχνίδι δεν τζογαρίστηκε στην Μαλαισία. Κανένας διαιτητής δεν εκβιάστηκε επί δυο εβδομάδες. Κανένα επεισόδιο από χούλιγκανς δεν έγινε. Κανένας παράγοντας δεν σκυλόβρισε. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν προπηλακίστηκε. Καμία εφημερίδα δεν πυροδότησε εκρηκτικό κλίμα. Καμία πλαστή ενημερότητα δεν κατατέθηκε.

Είδατε; Αν αυτό δεν είναι επιτυχία, τι είναι; Αυτές τις δυο εβδομάδες που το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν λειτουργούσε όλα πήγαν μια χαρά. Η εξυγίανση πέτυχε. Όπως και ο στόχος της ΕΠΟ. Ο κάθε κατεργάρης έκατσε στον πάγκο του. Λούφαξαν όλοι.

Και μια σύμπτωση: Αυτές τις 15 μέρες δεν είχε αγώνες. Λέτε γι’ αυτό να πήγαν όλα καλά;…

Για πόσο ακόμα θα τρώνε δούλεμα όλοι; Αν η ΕΠΟ εννοούσε σοβαρά αυτό που έλεγε όταν έκλεινε το μαγαζί, θα έπρεπε να το κρατήσει με λουκέτο για τουλάχιστον ένα εξάμηνο ακόμα. Ή μήπως έγινε τίποτα σοβαρό αυτό το 15νθήμερο και δεν το πήραμε είδηση; Τίποτα δεν έγινε! Απολύτως…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags