Facebook Pixel "Καλύτερα τσάμπα του χρόνου"
Life
| 2011-06-18 23:12:00

"Καλύτερα τσάμπα του χρόνου"

"Καλύτερα τσάμπα του χρόνου"

Αμετακίνητος όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις του Πανσερραϊκού για την παραχώρηση του Γιώργου Γεωργιάδη εμφανίστηκε ο Πέτρος Θεοδωρίδης.

O πρόεδρος των Λιονταριών, απέρριψε τον ισχυρισμό ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του 23χρονου παίκτη, παρά την αισιοδοξία που εκφράζεται από τους κιτρινόμαυρους. Ακόμη, αποκάλυψε ότι δεν θα διστάσει να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει ελεύθερος του χρόνου παρά να τον πουλήσει φέτος σε εξευτελιστική τιμή.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Πέτρος Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ενωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η πρόταση της ΑΕΚ απέχει αρκετά από την επιθυμητή. Υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εμείς περιμέναμε πρόταση αντίστοιχη με εκείνη του Δεκεμβρίου, όμως αυτό δεν συνέβη."

Στη συνέχεια, διέψευσε τις διαρροές που κάνουν λόγο για πιθανή συμφωνία τις επόμενες ημέρες, τονίζοντας: "H AEK μπορεί να λέει ό,τι θέλει από την πλευρά της. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει πρόοδος. Ο Γεωργιάδης είναι 23 ετών, διεθνής ποδοσφαιριστής και με τα ποσά που ακούγονται αυτές τις ημέρες δεν πρόκειται να παραχωρηθεί."

Ακόμη, ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων αποκάλυψε ότι εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, θα προτιμήσει να κρατήσει τον Γεωργιάδη στην ομάδα παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου: "Εάν δεν έχουμε μια ικανοποιητική πρόταση στα χέρια μας, είναι προτιμότερο να κρατήσουμε τον παίκτη για να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της ανόδου στη Super League και στη συνέχεια να φύγει δωρεάν".

Tέλος, ο Πέτρος Θεοδωρίδης θέλησε να επισημάνει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ανοιχτός σε προτάσεις και από άλλες ομάδες πέραν της ΑΕΚ, σχολιάζοντας: "Δεν έχει την αποκλειστικότητα η ΑΕΚ. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ενδεχόμενο. Εξετάζουμε προτάσεις και από το εξωτερικό. Τον Γεωργιάδη θα τον αποκτήσει όποιος προλάβει! Θα τον πάρει η ομαδα που θα κάνει γρηγορότερα την πιο συμφέρουσα πρόταση τόσο για τον Πανσερραϊκό, όσο και για εμένα αλλά και τον ίδιο τον παίκτη."

ΠΗΓΗ: sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags