Facebook Pixel «Να αποδείξω ότι δεν είμαι τόσο… γλεντζές»!
Life
| 2011-06-19 19:56:00

«Να αποδείξω ότι δεν είμαι τόσο… γλεντζές»!

«Να αποδείξω ότι δεν είμαι τόσο… γλεντζές»!

Το κίνητρο του Σίντνεϊ Γκοβού για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ είναι το να αποδείξει πως δεν είναι και τόσο… γλεντζές, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στη Γαλλία!

Όσον αφορά στη θητεία του στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «όλα δεν ήταν ρόδινα, αλλά δεν ήταν και όλα τόσο... χαοτικά»…

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο «20 Minutes.fr»:

«Ίσως φαίνεται περίεργο, αλλά συχνά μου λένε ότι είμαι πολύπλοκη προσωπικότητα. Έτσι με έπεισαν ότι υπάρχουν όμορφες ιστορίες να διηγηθώ.

Με ρωτάνε συχνά αν θα μπορούσα να φτάσω πιο μακριά. Τί σημαίνει, όμως, να φτάσω πιο μακριά; Είναι καλό να είσαι φιλόδοξος, αλλά έχω ήδη φτάσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα φτάσω. Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε ότι αν ήμουν πιο προσεκτικός, θα τα πήγαινα καλύτερα».

Για την εξωγηπεδική του ζωή: «Θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία και να αποδείξω ότι δεν είμαι τόσο... γλεντζές όσο λένε. Έτσι κι αλλιώς, οι Άγγλοι ζούνε για τα γεγονότα και τις φωτογραφίες, οπότε μάλλον θα τους άρεσα.

Δεν έχω σκεφτεί αν τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά. Έχω ζήσει τη ζωή μου όπως θεωρούσα καλύτερα. Έκανα αυτό που ήθελα να κάνω. Κάποιες φορές το παράκανα και μετανιώνω. Δεν ήταν καλό αυτό.

Παρόλα αυτά, ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα εντός αγωνιστικών χώρων. Ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα στις προπονήσεις. Πάντα έκανα τη δουλειά μου στο 200%».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Έμαθα πολλά από την εμπειρία μου στον Παναθηναϊκό. Ένα διαφορετικό σύστημα, μία άλλη γλώσσα. Είναι διαφορετικό. Όλα δεν ήταν ρόδινα, αλλά δεν ήταν και όλα τόσο... χαοτικά. Καμία σχέση. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα δεν αγωνιζόμουν, αλλά όταν εδραιώθηκα στην ομάδα, αυτό κράτησε».

Όσον αφορά το μέλλον του σχολίασε: «Θα δούμε τί θα γίνει την ερχόμενη σεζόν. Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Αν, όμως, έχω μία καλή ευκαιρία, έχω τη δυνατότητα να φύγω ελεύθερος ειδικά από τη στιγμή που και η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα. Όλος ο κόσμος θα είναι ευχαριστημένος και πρώτος εγώ».

Για το ενδιαφέρον της Σουόνσι τόνισε: «Δεν ξέρω καν που βρίσκεται (γέλια)», ενώ γι` αυτό της Εβιάν δεν έχασε το χιούμορ του, ειδικά όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι ίσως θα ήταν περίεργο να τον δούμε με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας λόγω της... φήμης του:

«Αυτήν την ξέρω καλύτερα! Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτό που λες! Υπάρχει κάποια επαφή. Θα δούμε. Στην πραγματικότητα, αν πρέπει να επιστρέψω στη Γαλλία, θα είναι για να ενταχθώ σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, όχι για να έρθω και να ξαναφύγω»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags