Facebook Pixel Πάει για… Άραβας και ο Δέλλας;
Life
| 2011-06-20 17:19:00

Πάει για… Άραβας και ο Δέλλας;

Πάει για… Άραβας και ο Δέλλας;

Την ώρα που στην ΑΕΚ προσπαθούν να αναεώσουν το συμβόλαιο του πολύπειρου στόπερ της ομάδας, δύο ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φέρονται πως έχουν κάνει πρόταση συνεργασίας με τον «Κολοσσό».

Σύμφωνα με το aek365.gr, Αλ Ουάσλ και Αλ Νασρ έχουν ήδη κάνει γνωστό το ενδιαφέρον τους, ενώ κατά τις ίδιες πηγές, ένας ακόμα σύλλογος είναι έτοιμος να κάνει τη δική του κίνηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν τελικά αυτές οι προσφορές φτάσουν στα χέρια του «Κολοσσού» και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να προσφέρει τα ίδια χρήματα, τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για την παραμονή του και την ερχόμενη περίοδο.

Η προσφορά του δικεφάλου είναι στις 300.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τις παραπάνω εξελίξεις, να την ανεβάσουν κατά 50.000 ευρώ, καθώς θεωρούν σημαντική την παραμονή του «Κολοσσού».

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Δέλλας, δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί μία προσφορά, όπως αυτές που... συνηθίζουν να κάνουν οι Άραβες, καθώς θα είναι το τελευταίο του συμβόλαιο στην μεγάλη καριέρα του και σίγουρα αυτό θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό παράγοντα για την τελική του απόφαση, η οποία ακόμα δεν έχει ληφθεί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags