Facebook Pixel "Γιατί όχι στην Ελλάδα";
Life
| 2011-06-20 17:40:00

"Γιατί όχι στην Ελλάδα";

"Γιατί όχι στην Ελλάδα";

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, σύμφωνα με τα όσα είπε σε ελληνικό αθλητικό σάιτ. 


"Ναι είναι αλήθεια. Έχω ενημερωθεί από την διοίκηση της Θέλτα πως δεν υπολογίζομαι. Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέας ομάδας», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός στο sportaction.gr και συνέχισε μιλώντας για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη τόνισε:

"Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτά τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Εγώ είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Ελλάδα αρκεί να ικανοποιηθώ. Ωστόσο ακόμα είναι νωρίς. Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο. Ούτε από Ελλάδα, ούτε από εξωτερικό".

Στη συνέχεια ερωτώμενος για το αν θα τον ενδιέφερε να πάει στον Άρη, ο οποίος τον είχε προσεγγίσει και την περίοδο που στον πάγκο ήταν ο Κούπερ είπε:

"Με την ομάδα του Άρη είχαμε έρθει σε επαφή μέσω του κ. Κούπερ, ο οποίος μου είχε αποκαλύψει πως με θέλει στην ομάδα. Τελικώς το θέμα δεν προχώρησε. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να μετακομίσω στην Θεσσαλονίκη για χάρη του Άρη. Αλλά όπως είπα, ακόμα είναι νωρίς".

Τέλος, για το αν η Θέλτα του έχει γνωστοποιήσει πως θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η ίδια οικονομικά (φέρνοντας πρόταση), τόνισε:

"Αυτό δεν το έχουμε συζητήσει. Ακόμα έχω συμβόλαιο με την Θέλτα και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το οτιδήποτε. Ελπίζω πως όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγο καιρό".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags