20/06/11 - 19:06

Για όλα φταίει ο Καραμανλής…

Τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή, κατηγόρησε ως βασικό υποκινητή της επίθεσης των οπαδών της Ένωσης, ο ΕΣΑΚΕ.

Για όλα φταίει ο Καραμανλής…
55.864views 0shares

Εκτός από τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων» ο ΕΣΑΚΕ στην ανακοίνωσή του έριξε βέλη και κατά της αστυνομίας.

«Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ ομόφωνα καταδικάσουν την εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία του Συνδέσμου, κατά την σημερινή συνεδρίασή της. Η εισβολή αυτή ήταν τελείως αναίτια και δυστυχώς καθοδηγούμενη από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Μπάμπη Καραμανλή, ο οποίος ήταν παρών και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να την αποτρέψει.

Οι εν λόγω οπαδοί επιτέθηκαν φραστικά και προπηλάκισαν εκπροσώπους άλλων ομάδων, αλλά και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλη Οικονομίδη.

Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, σημειώθηκε επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΕΣΑΚΕ από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Καραμανλή.

Πιστεύουμε ότι τα παραπάνω γεγονότα και οι πρακτικές εκφοβισμού που χρησιμοποιήθηκαν από την συγκεκριμένη ομάδα οπαδών δεν έχουν καμία σχέση με το αθλητικό πνεύμα αλλά και με την έννομη τάξη της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία παραβιάστηκε προκλητικά και κατ’ εξακολούθηση από τους προαναφερόμενους.

Τέλος, πρέπει να τονίσουμε την ανεπαρκή περιφρούρηση των γραφείων του ΕΣΑΚΕ από την ελληνική αστυνομία, παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί έγκαιρα και επανειλημμένα προς τούτο.

Γνωρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΕΣΑΚΕ θα συνεχίσει να λειτουργεί με βάση την ισονομία και προς το συμφέρον των ομάδων-μελών του αλλά και του ελληνικού μπάσκετ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ