Facebook Pixel Τώρα και… ΑΕΚοδάνειο!
Life
| 2011-06-21 19:24:00

Τώρα και… ΑΕΚοδάνειο!

Τώρα και… ΑΕΚοδάνειο!

Εισιτήρια διαρκείας πληρώνοντας με δόσεις θα μπορούν να προμηθευτούν όσοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν οικονομική άνεση, λόγω της κρίσης. Είναι μία από τις νέες πατέντες της ΠΑΕ για να πάει κόσμος στο ΟΑΚΑ...

Στην Ελλάδα έχουμε ακούσει όλων των ειδών τα δάνεια, καθώς πέρα από τα γνωστά στεγαστικά, επαγγελματικά, αγοράς αυτοκινήτου και καταναλωτικά, τα τελευταία χρόνια είχαν εφευρεθεί μέχρι εορτοδάνεια και διακοποδάνεια!

Την ύπαρξη του ΑΕΚοδανείου, όμως, δεν τη φανταζόταν κανείς!

Και όμως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει και αυτό. Σε συζήτηση του Σταύρου Αδαμίδη με Ενωσίτες οπαδούς στα Τρίκαλα, όπου είχε παρευρεθεί για να παρουσιάσει το πλάνο των Supporters, ο πρόεδρος ρωτήθηκε πως θα μπορούσαν άνθρωποι με οικονομική στενότητα λόγω της κρίσης ή άνεργοι, να γίνουν κάτοχοι διαρκείας.

Ο Αδαμίδης απάντησε πως γίνεται προσπάθεια από την ΠΑΕ να εκδοθούν ειδικά εισιτήρια, τα οποία ο κόσμος θα τα πληρώνει με δόσεις. Ωστόσο, αν κάποια από αυτές δεν μπορεί να καλυφθεί, θα υπάρχει μία μικρή επίπτωση. Δηλαδή, η στέρηση εισόδου στο γήπεδο!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μάλιστα, ανέφερε ότι μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Να και μία νέα πατέντα της ΠΑΕ για να φέρει κόσμο στο γήπεδο. Το θέμα είναι με τι κριτήριο και ποια στοιχεία θα κριθεί ότι ένας οπαδός δεν έχει οικονομική δυνατότητα.

Γιατί αν η διαδικασία είναι έτσι στα κουτουρού, όλοι θα τρέξουν να ψωνίσουν διαρκείας με δάνειο, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια πολλοί Έλληνες κι όπως έκανε και η χώρα η ίδια από τις διεθνείς τράπεζες...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags