Facebook Pixel Όλα θα κριθούν στη γενική συνέλευση
Life
| 2011-06-21 23:11:00

Όλα θα κριθούν στη γενική συνέλευση

Όλα θα κριθούν στη γενική συνέλευση

Η συνάντηση της τριμελούς επιτροπής του Ερασιτέχνη Πανιωνίου (Βεντούρης, Λογοθέτης, Γιαβάση) με εκπροσώπους των Ελληνοκυπρίων επενδυτών που θέλουν να «μπουν» στους «κυανέρυθρους» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/6).

Σε αυτή, η πλευρά των επενδυτών παρουσίασε αναλυτικά το πλάνο που έχουν για την «εμπλοκή» τους με τους Νεοσμυρνιώτες και δέχθηκαν, τελικά, τον όρο του Πανιωνίου να μην έχουν «οψιόν» αγοράς του 67% των μετοχών στις 31 Μαϊου του 2012.

Ωστόσο, θα βάλουν κανονικά τα 3 εκατ. ευρώ που έχουν πει, ώστε να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο ότι οι προθέσεις τους είναι σοβαρές για την ομάδα, αν και λογικά θα φροντίσουν ώστε να υπάρξει μια «ασφαλιστική δικλείδα» για να μην τα χάσουν, σε περίπτωση που τελικά ο Πανιώνιος δεν περάσει στα χέρια τους.

Πλέον, οι εξελίξεις μετατίθονται για το απόγευμα της Τετάρτης (22/6) όπου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, στην οποία δεν θα παραστεί κανείς από την πλευρά των επενδυτών. Σε αυτή, θα αναλυθεί και θα παρουσιαστεί το πλάνο και θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτό.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags