Facebook Pixel «Ο Ζέλικο δεν παίζεται!»
Life
| 2011-06-22 10:29:00

«Ο Ζέλικο δεν παίζεται!»

«Ο Ζέλικο δεν παίζεται!»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέστρεψε στην Ελλάδα με το “νταμπλ” της Φενερμπαχτσέ στις αποσκευές του και λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μύκονο, μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του.
 

Να αρχίσουμε με τις εντυπώσεις και τον απολογισμό της χρονιάς στην Τουρκία;

«Αν εξαιρέσουμε τον αποκλεισμό μας από την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα και την χαμένη ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο φάϊναλ-φορ της Βαρκελώνης, όλα ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια! Από την οργάνωση του συλλόγου, την ποιότητα της ομάδας, τις συνθήκες διαμονής, τις ομορφιές της Κωνσταντινούπολης, μέχρι την σταδιακή αγωνιστική βελτίωση της απόδοσής μου και την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων. Τους τελευταίους δύο μήνες, αισθάνθηκα ότι επιτέλους μετά από αρκετό καιρό άρχισα να αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου και νιώθω ότι έχω ακόμη 2-3 καλά χρόνια στο μπάσκετ...»

- Δηλαδή, μία ενδεχόμενη παραμονή σου στην Φενερμπαχτσέ/Όύλκερ θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο για σένα;

«Από πολλές απόψεις! Κατ‘ αρχήν αυτή τη στιγμή η Τουρκία διαθέτει, μετά την Ισπανία, το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε τρομερά μεγάλη άνθηση και τα ποσά που επενδύονται στο μπάσκετ είναι πραγματικά απλησίαστα! Τόσο η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ όσο και η Εφές Πίλσεν αναμένεται να δώσουν μεγάλη βάση στην επόμενη χρονιά γιατί το φάϊναλ-φορ της Ευρωλίγκα θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, που είναι μία πανέμορφη πόλη - την οποία δεν είχα εκτιμήσει τόσο πολύ τα προηγούμενα χρόνια και απέχει μόλις μία ώρα από την Αθήνα, που θα είναι η βάση της οικογένειάς μου...».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags