Facebook Pixel «Δεν φταίει ο ΕΣΑΚΕ για την ΑΕΚ»
Life
| 2011-06-22 11:11:00

«Δεν φταίει ο ΕΣΑΚΕ για την ΑΕΚ»

«Δεν φταίει ο ΕΣΑΚΕ για την ΑΕΚ»

Δύο μέρες μετά τα όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Οικονομίδης μιλάει για τον διαπληκτισμό του με τον Μπάμπη Καραμανλή, την ΑΕΚ, αλλά και την απαιτούμενη επικύρωση της βαθμολογίας της Α1.

Ο Βασίλης Οικονομίδης προσπαθούσε να ξαναβρεί το χαμένο του χαμόγελό, μετά το επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Τα όσα προηγήθηκαν την Δευτέρα με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, την έντονη αντιπαράθεση με τον Μπάμπη Καραμανλή, την εισβολή οπαδών στα νέα γραφεία του Ολυμπιακού Σταδίου τον είχαν κάνει σκυθρωπό.

Εχοντας πλέον βάλει τις σκέψεις του σε τάξη μιλάει στο gazzetta.gr και εξαπολύει αρχικώς βολές κατά του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή:

«Ο κ. Καραμανλής ήταν εκτός ελέχου. Ηρθε μέσα στο γραφείο μου πριν αρχίσει η συνεδρίαση και με απείλησε να μην επικυρώσω την βαθμολογία.

Δεν περίμενε να του απαντήσω. Εφυγε βροντώντας την πόρτα. 'Οταν εγώ τον ακολούθησα και βγήκα στο σαλόνι, στράφηκε και ήθελε να χειροδικήσει σε μένα και φυσικά μετά από αυτό κάλεσα τον κ.Λαμπρόπουλο και του είπα ότι δεν μπορώ να κάνω συμβούλιο με την παρουσία του.

Μου υποσχέθηκε ότι θα είναι κόσμιος στο συμβούλιο και όντως δεν έκανε τίποτα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags