Facebook Pixel "Ντου" ΣΔΟΕ για τα στημένα!
Life
| 2011-06-22 19:12:00

"Ντου" ΣΔΟΕ για τα στημένα!

"Ντου" ΣΔΟΕ για τα στημένα!

Περίπου 20 προσαγωγές από τις εφόδους της αστυνομίας σε σπίτια και γραφεία υπόπτων για 40 στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Και οι Μπέος, Στ. Ψωμιάδης στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα "gazzetta.gr", η Αστυνομία σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ επιχειρεί έφοδο σε σπίτια ιδιωτών που φέρονται αναμεμιγμένοι στο θέμα των 40 στημένων αγώνων! Η αστυνομία κάτω από απόλυτο πέπλο μυστικότητας και μαζί με ανθρώπους του ΣΔΟΕ κάνει έρευνα σε σπίτια ιδιωτών που εμπλέκονται στο θέμα των 40 στημένων αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της UEFA που έχουν παραδοθεί στις ελληνικές αρχές. Οι αστυνομικές επιχειρήσεις είναι εντελώς μυστικές καθώς δεν θέλουν να διαρρεύσει η πληροφορία. Οι έλεγχοι ξεκινούν από υπολογιστές και συνεχίζονται σε άλλα μέρη του σπιτιού!!!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκπομπής του BLUE SKY, "Δίκη", του Κυριάκου Θωμαϊδη, η οποία επικαλείται πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ, στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μαζί με τον δικηγόρο του, αλλά και ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης!

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα (Δίκη), στη λεπτό προς λεπτό κάλυψη της υπόθεσης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΩΡΑ 16.40: "Nτου" της αστυνομίας για τα στημένα ματς. Εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας διεξάγεται σε σπίτια και γραφεία υπόπτων για στήσιμο αγώνων. Ανάμεσα τους υπάρχουν και ποδοσφαιροπαράγοντες που προσάγονται στην Ασφάλεια. Η έρευνα γίνεται με βάση το υλικό της δικογραφίας της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος και αφορά στα 40 στημένα ελληνικά ματς που εντόπισε η UEFA.

ΩΡΑ 17.10: 20 προσαγωγές στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές έφοδοι για τα στημένα ματς απέδωσαν 20 προσαγωγές. Οι ύποπτοι -μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιροπαράγοντες- προσάγονται στη ΓΑΔΑ, μετά από έρευνες στα σπίτια τους και στα γραφεία τους.

ΩΡΑ 17.20: Εφοδος και σε σπίτι προέδρου. "Ντου" αστυνομικών έγινε και σε σπίτι προέδρου ομάδας Superleague. Θεωρείται βασικός ύποπτος για τα στημένα ματς, με βάση τα στοιχεία της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος.

ΩΡΑ 17.25: Ο Μπέος στη ΓΑΔΑ. Πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ μαζί με τον δικηγόρο του.

ΩΡΑ 18.05: Και ο Ψωμιάδης. Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται και ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης.

ΩΡΑ 18.07: Μέχρι και προφυλακίσεις. Προθεσμία για να απολογηθούν παίρνουν οι ύποπτοι παράγοντες για στήσιμο αγώνων. Κατηγορούνται για στήσιμο αγώνα (άρθρο 132 του Ν. 2725/99), ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.Μετά τις απολογίες τους, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής θα κρίνουν αν αφεθούν ελεύθεροι ή θα προφυλακιστούν, καθώς και τα τρία αδικήματα είναι κακουργήματα.

ΩΡΑ 18.51: Άλλοι δύο. Και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γ.Κομπότης βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπως και εκπρόσωπος της Ηλιούπολης. (σ.σ. ο κ. Κομπότης διέψευσε την πληροφορία λίγο αργότερα, ενώ σχετικά ενημερώθηκε και ο sportdog μέσω της ΠΑΕ Λεβαδειακός).

ΩΡΑ 18.55: Και προπονητής στον εισαγγελέα! Για στήσιμο αγώνα κατηγορείται και προπονητής ομάδας της Football League. Eκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του και ήδη οδηγείται στον εισαγγελέα.

ΩΡΑ 19.10: Κομπότης στη "Δίκη": "Eίμαι στον ΟΠΑΠ - όχι στη ΓΑΔΑ". "Oυδέποτε πήγα στη ΓΑΔΑ", δήλωσε στη "Δίκη" ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γ.Κομπότης, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που τον έφεραν να είναι μεταξύ των παραγόντων που εμπλέκονται στα στημένα ματς. Μάλιστα επέμενε ότι βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά για να επισκεφθεί τα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο sportdog το παρακολουθεί...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags