Facebook Pixel Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι 7...
Life
| 2011-06-22 20:11:00

Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι 7...

Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι 7...

Η Αστυνομία ανακοίνωσε επίσημα τη σύλληψη 9 ατόμων, μεταξύ των οποίων οι Αχιλλέας Μπέος και Σταύρος Ψωμιάδης, για την υπόθεση των "στημένων"! Στους συλληφθέντες και παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με ευρεία αστυνομική επιχείρηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου: "Κατόπιν εισαγγελικής έρευνας διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν, μέχρι στιγμής, εννέα (9) ημεδαποί για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ποδοσφαίρου. Οι έρευνες συνεχίζονται. "

Όσον αφορά στον Αχιλλέα Μπέο, αποχωρώντας από τα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης, ο δικηγόρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Κακκαβάς, γνωστοποίησε πως η η προσαγωγή μετατράπηκε ήδη σε σύλληψη! Ο Μπέος κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Πλην του Μπέου, έχουν συλληφθεί επίσης ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, ο μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, όπως και οι Νίκος Χάλκος (Πρόεδρος Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (ποδοσφαιριστής με παλιότερη θητεία και στον ΠΑΟΚ), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Θανάσης Ντότσας (μάνατζερ) και οι Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος, που φέρονται ως bookmakers!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα με 20 προσαγωγές -οι εννιά εκ των οποίων μετατράπηκαν με συνοπτικές διαδικασίες σε συλλήψεις!- μετά από ξαφνικές εφόδους της αστυνομίας σε σπίτια και γραφεία υπόπτων για τους περίφημους 41 "στημένους" αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον σχετικό φάκελο που έστειλε η UEFA στις ελληνικές αρχές.

Μεταξύ των προσαχθέντων της επιχείρησης "σκούπα" που πραγματοποίησε η η ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, είναι οι δύο πρόεδροι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα που προαναφέρθηκαν, άλλοι παράγοντες ομάδων, ένας μάνατζερ παικτών από τη Θεσσαλονίκη, ένας προπονητής και δύο ποδοσφαιριστές από τη Football League.

Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών δεν αποκλείεται τις πόρτες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών να περάσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται στους "ύποπτους" αγώνες της λίστας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Την έρευνα, η οποία ελέγχει τις τηλεφωνικές συνομιλίες, τους υπολογιστές και όλους χώρους των σπιτιών και των γραφείων των υπόπτων και για την οποία έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι και μέσα από την αντιτρομοκρατική, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.

Όπως διέρρευσε από δικαστικές πηγές, η υπόθεση στηρίζεται σε δικογραφία περίπου 9.000 σελίδων και οι κατηγορούμενοι θα φτάσουν στους 70!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη ο Μπέος!

"Ντου" ΣΔΟΕ για τα "στημένα"!

Για κακουργήματα ο Μπέος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags