Facebook Pixel «Λεφτά υπάρχουν»
Άλλα Σπορ
| 2011-06-22 22:44:00

«Λεφτά υπάρχουν»

«Λεφτά υπάρχουν»

Αυτό είναι το νόημα της ανακοίνωσης του Νίκο Γεωργατζόγλου με αποδέκτη τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, μετά τη δήλωση - δέσμευση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ότι θα αποσύρει το ψηφοδέλτιο της σημερινής διοίκησης, εφόσον ο πρώτος αποδείξει με στοιχεία ότι προτίθεται να βάλει 1 εκατ. Ευρώ για τη… Μάνα ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού του Νίκου Γεωργαντζόγλου.

Με αφορμή δήλωση-δέσμευση του κ. Δημήτρη Χατζηχρήστου, όπου δημοσιοποιήθηκε στο μέσο AEK365.gr, αναφορικά με τα χρήματα τα οποία προτίθενται να προσφέρει ο συνδυασμός μας στο ερασιτεχνικό σωματείο, όταν και εφόσον αναλάβει την διοίκηση αυτού, έχουμε να εκφράσουμε τα εξής ακόλουθα.

Καλούμε τον κ. Δ Χατζηχρήστο αλλά και τους υποψηφίους του νέου συνδυασμού του να έρθουν στην συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του προγράμματος και των προτάσεων μας για το αύριο του σωματείου της ΑΕΚ, η οποία θα λάβει χώρα στο (Hotel Athens Imperial, Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 11π.μ).

Εκεί ενώπιον αρκετών δημοσιογράφων που έχουν ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και θα παρευρίσκονται εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να του παρουσιάσουμε με αποδείξεις, το ποσό που ήδη έχουμε συγκεντρώσει για να προσφέρουμε στο σωματείο όταν θα αναλάβουμε τη διοίκηση του, έτσι θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το ολοκληρωμένο και συγκεκριμένο σχέδιο-πλάνο που έχουμε καταρτίσει ως ομάδα, για την δική μας ΑΕΚ, την ΑΕΚ όλων των Ενωσιτών.

Αν πείσουμε τον κ. Δ. Χατζηχρήστο και τους συνεργάτες του (αλλά και όποιον νομικό σύμβουλο του επιθυμεί να παρευρεθεί στην συνέντευξη), τότε μπορεί να δεσμευτεί ενώπιων όλων ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητα “του συνδυασμού του”, και ότι να βοηθήσει με κάθε τρόπο και μέσο, το έργο του συνδυασμού “Μαζί για την ΑΕΚ” στην εκλογική διαδικασία της 26 Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως καλούμε τους εκπροσώπους της μέχρι πρότινος διοίκησης του σωματείου, όπως μας επιδείξουν την “συμφωνία” ή το μνημόνιο ή την σύμβαση (σε όποιο νομικό και/ή τεχνικό στάδιο ευρίσκεται αυτή), η οποία υφίσταται μεταξύ ΠΑΕ και σωματείου, αναφορικά με την παραχώρηση των δικαιωμάτων δικαιόχρησης των σημάτων, των εμβλημάτων και όλων των άλλων δικαιωμάτων της “Mάνας ΑΕΚ” προς την ΠΑΕ.

Με Εκτίμηση,

Νικόλαος Γεωργαντζόγλου (Επικεφαλής Συνδυασμού, “Μαζί για την ΑΕΚ”)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags