Facebook Pixel Ιδού τα πέντε νέα ονόματα!
Life
| 2011-06-23 15:00:00

Ιδού τα πέντε νέα ονόματα!

Ιδού τα πέντε νέα ονόματα!

Στους Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννη Παπακώστα, Μιχάλη Νικολόπουλο, Γιάννη Παπαδόπουλο και Βασίλη Γεωρτσιάκο ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη για διαρκές έγκλημα, πλην των 10 συλληφθέντων.

Στον ανακριτή βρίσκονται αυτή την ώρα οι δέκα συλληφθέντες για τα «στημένα» παιχνίδια, όπου και αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ποινική δίωξη έχει ασκηθεί και στους 85 της δικογραφίας. Μόνο στους 15 από αυτούς, όμως, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διαρκές έγκλημα, κάτι που σημαίνει ότι για τους συγκεκριμένους δεν σταματάει το αυτόφωρο.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι γνωστοί δέκα που έχουν συλληφθεί από χθες, με τους εφτά από αυτούς να κατηγορούνται για κακούργημα και τρεις για πλημμέλημα: ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, ο πρόεδρος της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος, ο προπονητής Νίκος Παντέλης, οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Ζαβαντίας και Θανάσης Ντότσης, οι μπουκμέικερ Ανδρέας Δημόπουλος, Νίκος Καρακούλιας καθώς και ο Νίκος Ζαμάνης, επιχειρηματίας από τη Νέα Σμύρνη που βρίσκεται στην προσωπική ασφάλεια του Αχιλλέα Μπέου. Συν πέντε ακόμα. Οι: Μάκης Ψωμιάδης (ισχυρός άνδρας της Καβάλας), Γιάννης Παπακώστας (προπονητής), Μιχάλης Νικολόπουλος (αμυντικός Ηλιούπολης), Γιάννης Παπαδόπουλος (υπάλληλος της ΕΠΟ) και Βασίλης Γεωρτσιάκος (κάτοικος Θεσσαλονίκης).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ποινική δίωξη έχει ασκηθεί και στους 85 της δικογραφίας, μόνο οι 15 που αναφέραμε πιο πάνω όμως θεωρήθηκε ότι έχουν άμεση εμπλοκή. Οι υπόλοιποι θα κληθούν, λογικά, στην κύρια ανάκριση, καθώς δεν κρίθηκε σκόπιμο να αναζητηθούν από το αυτόφωρο όπως οι υπόλοιποι.

Με τηλεφώνημα αγνώστου…

Να σημειώσουμε ότι η παρακολούθηση των τηλεφωνημάτων των ανθρώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση διήρκησε από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και τις 30 Μαΐου του 2011 και όλα ξεκίνησαν από ένα… ανώνυμο τηλεφώνημα στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags