Facebook Pixel Ωωωωωωω τι έκπληξη!!!
Life
| 2011-06-23 23:45:00

Ωωωωωωω τι έκπληξη!!!

Ωωωωωωω τι έκπληξη!!!

Ο Μάνος Αντώναρος γράφει για τις… ποδοσφαιρικές βόμβες, τις συλλήψεις αλλά και την έκπληξη που δεν ένιωσε κανείς όταν άκουσε τα ονόματα των συλληφθέντων!

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 γνώρισα μια κοπέλα εκπληκτικά όμορφη και εκπληκτικά πουτάνα. Ερχόταν από μικρή επαρχιακή πόλη της Κεντρικής Ελλάδας και έκανε σχέσεις μόνο με παντρεμένους - και μάλιστα με ειδίκευση-προτίμηση στους (ψιλο)ισχυρούς
Μου ’κανε εντύπωση γιατί στην πραγματικότητα δεν το ’χε ανάγκη όλο αυτό το πουτανιλίκι. Εκτός από εντυπωσιακά όμορφη, ήταν και έξυπνη και σχετικά (αρκετά) μορφωμένη.


Εγώ που αν δεν ρωτήσω αυτό που μου έρχεται στο κεφάλι, θα σκάσω (δεν ξέρετε πόσο το έχω πληρώσει αυτό το κουσούρι)… ρώτησα το γιατί. Η απάντηση με άφησε (εμένα τον άνθρωπο της μεγαλούπολης) με ανοικτό το στόμα:


- Έχω έξι αδέλφια. Στο πατρικό μου στην πόλη μου (δεν θυμάμαι ποια μού είπε) μέναμε όλα μας σε ένα δωμάτιο 3Χ4. Η μία αδελφή μου είναι πρεζάκι και ο ένας μου αδελφός πάσχει από σπάνια δερματική πάθηση. Όχι, δεν γυρνάω σπίτι … ούτε πρόκειται ποτέ.
Όπως καταλαβαίνετε αυτή η κοπέλα όχι μόνο (αποκλειστικά) με παντρεμένους θα τα ‘φτιαχνε, αλλά και γυμνή κωλοτούμπες στην πλατεία Συντάγματος θα έκανε, αν χρειαζόταν.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags