Facebook Pixel «Ντόπα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί»
Life
| 2011-06-25 15:05:00

«Ντόπα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί»

«Ντόπα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί»

Την άποψη ότι στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχει αναμφισβήτητα ένας παράλληλος δρόμος με το ντόπινγκ εξέφρασε ο αθλητίατρος Σταύρος Χάντζος.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για ονόματα γιατί πιστέυω ότι το ντόπινγκ είναι πάνω από ονόματα. Το μέλλον περνάει από το παρόν και το χθες. Αν είχαν καθαρίσει το ντόπινγκ το 2000 όταν γύριζαν λίστες θανάτου που η κάθε μία περιελάμβανε 27 άτομα, τώρα όλα θα ήταν καλύτερα. Για να αποδειχθεί κάτι πρέπει να κάνεις ντου. Όπως έκανε τώρα η Αστυνομία και μπράβο τους», είπε αρχικά στον «FM100» και πρόσθεσε:

«Διότι αν δεν γίνει ντου να τους πιάσεις με φάρμακα που κάνουν τους 20αρηδες να τρέχουν σαν 40αρηδες τότε δεν μπορεί να αποκαλυφθεί τίποτα. Πρέπει η πατρίδα μου να πιάσει τους ντοπαριστές. Εργάζομαι 16 ολόκληρα χρόνια σε μεγάλη μπασκετική ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Να είστε σίγουροι ότι στον χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχει παράλληλος και παράπλευρος δρόμος με την ντόπα. Πρέπει να ακούσουμε συνομιλίες και για το ντόπινγκ, όπως έγινε με τον παράνομο στοιχηματισμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags