Facebook Pixel «Άδικα κατηγορούμαι, δεν έστηνα αγώνες»
Life
| 2011-06-25 17:35:00

«Άδικα κατηγορούμαι, δεν έστηνα αγώνες»

«Άδικα κατηγορούμαι, δεν έστηνα αγώνες»

Ο Oομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης, του οποίου το όνομα εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα «στημένα» προέβη σε δήλωση με την οποία αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στα όσα του καταλογίζουν.

Αναλυτικά η δήλωση Γεωργιάδη

«Βρίσκομαι δυστυχώς στη δύσκολη θέση να διατυπώσω σύντομα την άποψή μου, αν αυτή έχει κάποια βαρύτητα μέσα στο σύνολο των γεγονότων των τελευταίων ημερών.

Δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με «στήσιμο» παιχνιδιού ή με την αλλοίωση της αγωνιστικής απόδοσης οποιασδήποτε ομάδος και ότι άδικα κατηγορούμε για κάτι που και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να καταλάβω.

Είναι πολύ λυπηρό για την οικογένεια μου, τους γονείς και τους ανθρώπους γύρω μου, αλλά και για μένα προσωπικά το εξής γεγονός: Ενώ σε 20 χρόνια ποδοσφαιρικής και προπονητικής καριέρας δεν έγινα ποτέ βορά για κακεντρεχή σχόλια, όσον αναφορά τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά μου, υφίσταμαι εδώ και λίγα 24ωρα την ανελέητη αρνητική δημοσιότητα (χωρίς να ευθύνονται οι δημοσιογράφοι) γύρω από το όνομά μου.

Δηλώνω απερίφραστα την συμπαράστασή μου στην προσπάθεια της ΕΠΟ και της Ελληνικής Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από το οποίο υποφέραμε και υποφέρουμε αδίκως εγώ και κάποιοι συνάδερφοι μου ενδεχομένως. Εκφράζω, όμως, και την βαθιά μου ανησυχία για το πώς απροστάτευτη μοιάζει ξαφνικά η πορεία, η καριέρα και η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, που δεν θέλησε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο για μη ποδοσφαιρικό λόγο.

Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της Εθνικής Ομάδας, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags