Facebook Pixel Οι εξελίξεις δικαιώνουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της
Life
| 2011-06-27 18:00:00

Οι εξελίξεις δικαιώνουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της

Οι εξελίξεις δικαιώνουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της

Ο Μανώλης Βογιατζάκης σχολιάζει την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών και το πώς σχετίζεται με την Ένωση…

Πως αλλάζουν οι καιροί... Αρκετοί από αυτούς που εδώ και χρόνια «κατηγορούσαν» τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι απουσίαζαν απ’ τα κέντρα αποφάσεων, ότι δεν είχαν δύναμη εκτός γηπέδου, τώρα λένε: «Δώξα Τω Θεό», που η ομάδα τους δεν είναι μπλεγμένη σ’ αυτό τον «οχετό» των αποκαλύψεων. Έτσι είναι όμως τα πράγματα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, αν μη τι άλλο δικαιώνουν τους ανθρώπους που πέρασαν από την Ένωση τα τελευταία εφτά χρόνια, αλλά και τον κόσμο της ομάδας που δε σταμάτησε ποτέ να «φωνάζει» για όσα ...περίεργα συνέβαιναν εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο δικέφαλος απουσίαζε απ’ όλα αυτά. Δεν ακούγονται και δε συμμετέχουν παράγοντες της ομάδας ούτε σε κασέτες, ούτε σε παράνομα στοιχήματα, ούτε υπάρχουν τα ονόματά τους στη δικογραφία. Κάποιοι ίσως θέλουν να το εκλάβουν και ως «αδυναμία». Πείτε το όπως θέλετε. Για μένα, τούτες τις ώρες, λίγη σημασία έχει.

Το αποτέλεσμα μετράει. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ΑΕΚ πάντα απουσίαζε συνειδητά από τέτοιου είδους πρακτικές, γι' αυτό και, ειδικά σε τέτοιες στιγμές, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι. Δεν είναι και λίγο άλλωστε να ακούν ή να διαβάζουν καθημερινά νέους διαλόγους μεταξύ παραγόντων, οι οποίοι φέρονται να αποφασίζουν για την τύχη ενός αγώνα και την ίδια στιγμή να μην υπάρχει ουδεμία ανάμειξη απ’ την πλευρά της ομάδας τους. Τόσα χρόνια έχει λείψει στον κόσμο της ΑΕΚ η χαρά απ’ την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες αποτελούν κατά κάποιο τρόπο μια ηθική ικανοποίηση για αυτούς και ίσως έχει μεγαλύτερη αξία από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Εννοείται βέβαια ότι αυτό δε φτάνει. Εδώ που φτάσαμε είναι ευκαιρία και θεωρείται επιβεβλημένο να υπάρξει κάθαρση στο χώρο. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι ευθύνονται, ώστε μετά από χρόνια να μπορέσει και πάλι ο Έλληνας φίλαθλος να αρχίσει σιγά – σιγά να εμπιστεύεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags