Facebook Pixel Έρχεται η… καψούρα του Χιμένεθ;
Life
| 2011-06-27 18:31:00

Έρχεται η… καψούρα του Χιμένεθ;

Έρχεται η… καψούρα του Χιμένεθ;

Μπορεί η ΑΕΚ να βρήκε αρκετά εμπόδια για την περίπτωση του Λαουτάρο Ακόστα, απ’ ότι φαίνεται όμως ο φερόμενος ως αντικαταστάτης του Σκόκο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να έρθει στην Ένωση. Αυτό αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα…

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Diario de Sevilla γράφει ότι είναι ανοιχτό ενδεχόμενο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ακόστα αποτελεί τον διακαή πόθο του Μανόλο Χιμένεθ.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Μαρθελίνιο (σ.σ. προπονητής της Σεβίλλης) έχει πει και δημοσίως ότι θέλει να δει τον Ακόμα πριν αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του, αν και το όνομα του Αργεντινού είναι υποψήφιο προς αποχώρηση ώστε να αδειάσει το ρόστερ.

Το όνομα του Ακόστα έχει συζητηθεί στις διαπραγματεύσεις που υπήρχαν με την ΑΕΚ για τη μετακίνηση των Κάλα και την αποχώρηση του Χοσέ Κάρλος, ο οποίος έχει ήδη πειστεί να ενταχθεί στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Ακριβώς αυτό είναι το σημείο κλειδί για τον Ακόστα, οποίος μπορεί επίσης να καταλήξει στην ελληνική ομάδα! Η Σεβίλλη είναι έτοιμη να τον διευκολύνει και να του επιτρέψει ένα χρόνο πριν το τέλος του συμβολαίου του να πάει στην ελληνική ομάδα. Βέβαια μία ακόμα λύση για τον Ακόστα είναι να υπάρξει συμφωνία μετακίνησής του.

Όμως το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Η ΑΕΚ χρειάζεται χρήματα ώστε να ασχοληθεί με τη μεταγραφή του Λαουτάρο Ακόστα, ο οποίος είναι πρόθυμος να φύγει από την Ισπανία. Η ΑΕΚ ουσιαστικά αλλάζει πρότυπο μετά την αποχώρηση των Σκόκο και Μπλάνκο, δύο από τις σημαντικότερες παρουσίες της έως σήμερα. Χρειάζεται ωστόσο ακόμη να αυξήσει την προσφορά της. Ο μάνατζερ Αλβάρο Τόρρες ήταν στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες για να διαπραγματευτεί τις υποθέσεις των Κάλα και Χοσέ Κάρλος, και μπορεί να μην είναι στην αρμοδιότητά του, ωστόσο μίλησε και για το θέμα του Ακόστα. Τα πράγματα δείχνουν απλά:

Όσο και αν ο Μαρθελίνιο λέει ότι θέλει να δει τον Ακόστα, η Σεβίλλη πρέπει να δημιουργήσει χώρο στις θέσεις ξένων. Η ΑΕΚ είναι πρόθυμη να αναλάβει την υπόθεση της μεταγραφής, διότι ο Χιμένεθ γνωρίζει τον παίκτη και έχει σταθεί στο πλάι του ποδοσφαιριστή όταν είχε χτυπήσει σοβαρά στον αστράγαλο τον Οκτώβριο του 2008 σε ένα παιχνίδι με τη Στουτγάρδη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags