Facebook Pixel «Έκανα μήνυση! Δεν περιμένω βοήθεια από κανέναν κ. Πατέρα»
Life
| 2011-06-28 01:33:00

«Έκανα μήνυση! Δεν περιμένω βοήθεια από κανέναν κ. Πατέρα»

«Έκανα μήνυση! Δεν περιμένω βοήθεια από κανέναν κ. Πατέρα»

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε πως δέχεται απειλές και τόνισε πως ήδη έχει καταθέσει μήνυση. Επίσης, έδωσε άλλη μία εκδοχή για την υπόθεση του διαιτητή Γιάχου, τονίζοντας πως από την συνομιλία προκύπτει ότι η καθυστέρηση που προέκυψε στο ματς της Ηλιούπολης τότε δεν ήταν τυχαία…
 

Στην παρέμβασή του στην εκπομπή «Ζούγκλα» ανέφερε: «Με ενοχλεί αυτή η ιστορία με τα τακούνια. Είναι ό,τι που χυδαίο ακούγεται και με ενοχλεί. Το εφεύρε αυτός ο χυδαίος ομοφυλόφιλος ο Λαζόπουλος»,είπε λέγοντας για έναν σχολιασμό που υπάρχει σε μία συνομιλία και συνέχισε για την συνομιλία όπου ο Τσακογιάννης ζητάει χρήματα για να πληρώσει τον διαιτητή Γιάχο πριν την έναρξη αγώνα της Ηλιούπολης:  

«Ο κ. Γιάχος δεν ξεκίναγε το ματς γιατί τα χρήματα που ζήταγε, ήταν η νόμιμη αμοιβή των διαιτητών. Αυτό το γνώριζε και το… μπουμπούκι ο Τσακογιάννης. Ήθελαν όμως να γνωρίζουν το αποτέλεσμα της Αναγέννησης Καρδίτσας, που ήταν την ίδια ώρα, και για αυτό δεν έδωσαν άμεσα τα χρήματα που προβλέπονται από τον νόμο στον διαιτητή Γιάχο. Δεν έχουν αυτά τα λεφτά; Απλά έψαχναν δικαιολογία για να καθυστερήσουν το ματς».

Και σημείωσε επίσης πως λόγω της κατηγορίας, η οποία τελικά δεν ευσταθεί, ο κ. Γιάχος έχασε την δουλειά του στην τράπεζα.

Όσον αφορά το απειλητικό μήνυμα που ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί από τον Άγγελο Τραυλό, αλλά και τα όσα είπε νωρίτερα ο γνωστός μάνατζερ ανέφερε: «Η απειλή ήταν ευθεία. Αν δεν ανακαλέσεις την κατάθεσή του, θα δεις τι θα πάθεις. Έχουμε ετοιμάσει διάφορα και θα δεις τι θα γίνει και με τα συμβόλαια.

Εγώ θέλω να πω πως διπλό συμβόλαιο δεν υπάρχει στην Παναχαϊκή. Εγώ πάντως έχω ήδη καταθέσει μήνυση. Και αυτό είναι ένα μήνυμα προς αυτούς…

Νόμιζαν πως κανείς δεν θα τους ενοχλήσει, αλλά εγώ έπιασε τα καμένα κάρβουνα, όταν παρουσίασα τις κασέτες που μίλαγε ο κ. Μπέος. Εγώ δεν περιμένω από κανέναν κ. Πατέρα να με βοηθήσει. Και πρέπει να πω επίσης, πως η Παναχαϊκή έπρεπε να έχει ανέβει εδώ και τρία χρόνια, αλλά εγώ δεν δέχθηκα να μπω σε αυτό το κύκλωμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags