Facebook Pixel «Στα παλιά σας τα παπούτσια η ΟΥΕΦΑ!»
Life
| 2011-06-28 18:15:00

«Στα παλιά σας τα παπούτσια η ΟΥΕΦΑ!»

«Στα παλιά σας τα παπούτσια η ΟΥΕΦΑ!»

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο του ΟΦΗ η απόφαση του ΔΣ της Super league να θέσει την κρητική ομάδα εκτός πλέι οφ της Football League. Τι λέει άνθρωπος της ηρακλειώτικης ΠΑΕ…

Ο αντιπρόεδρος της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ Νίκος Μανταδάκης, μμίλησε στον «Sentra 103,3» και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

«Τους είπα ότι με αυτή την απόφαση γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια την οδηγία της ΟΥΕΦΑ και με αυτόν τον τρόπο οδηγείτε την κατάσταση σε εμπλοκή», είπε ο παράγοντας του ΟΦΗ και πρόσθεσε:

«Άποψή μου είναι ότι με αυτόν τον τρόπο οδηγείτε κατάσταση σε εμπλοκή. Ο ΟΦΗ άνοιξε τον δρόμο των πολιτικών δικαστηρίων και στις 7 του μήνα δικάζουμε. Με αυτή την απόφαση μας αναγκάζεται να συνεχίσουμε. Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να μας κρίνουν διαφορετικά, αφού με ίδια κριτήρια υποβιβάστηκε ο Ηρακλής. Εγώ τους εξήγησα ότι δεν υποβιβάστηκε για τον ίδιο λόγο και ότι εκκρεμεί η συζήτηση της υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο».

Και ο Ντίνος Μανταδάκης συνέχισε: «Ζήτησα να τροποποιηθεί η σύμβαση για τη Football League, αφού είμαστε το μοναδικό κράτος που εφαρμόζει ίδια κριτήρια στην Καλλιθέα και τον Αγροτικό Αστέρα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι κάποιοι άλλοι λόγοι υπήρχαν που δεν μπορώ να βρω. Είναι, όμως, περίεργο ότι δύο μήνες πριν την αδειοδότηση είχε καθοριστεί ποιες ομάδες θα πάρουν άδεια και ποιες δεν θα πάρουν, σύμφωνα με όσα βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας».

Όσο για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα; «Συνεχίζουμε και θα ζητήσουμε να μην εγκριθεί η απόφαση από ΕΠΟ στο συμβούλιο της Παρασκευής. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ένα θέμα που εισηγήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να δικαστεί δηλαδή η υπόθεση με άλλη νόμιμη σύνθεση».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags