Facebook Pixel Αγανάκτησαν με τις… καυτές προπονήσεις!
Life
| 2011-06-29 00:10:00

Αγανάκτησαν με τις… καυτές προπονήσεις!

Αγανάκτησαν με τις… καυτές προπονήσεις!

Οι παίκτες του Λεβαδειακού Γιώργος Μπάρκογλου και Γιάννης Ταραλίδης εκνευρισμένοι από το γεγονός πως ακόμα κάνουν προπονήσεις μέσα στην ζέστη, αφού τα πλέι οφ της FootballLeagueείναι στον… αέρα, έκαναν δηλώσεις για το «θέατρο του παραλόγου»…

ΟΓιώργος Μπάρκογλου και ο Γιάννης Ταραλίδης, με φανερά τα σημάδια της κούρασης μετά την προπόνηση, επικοινώνησαν με το επίσημο site της ομάδος και έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Ο Γιώργος Μπάρκογλου ανέφερε: «Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο!! Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν εδώ και πολύ καιρό, δεν ευνοούν ούτε καν να γυμναστεί ένας αθλητής, πόσο μάλλον να αγωνισθεί προσφέροντας το maximumτων δυνάμεών του συμμετέχοντας σε αγώνες που διακυβεύεται μια ολόκληρη κατηγορία.

Πιστεύω ότι ο ΠΣΑΠ θα έπρεπε να είχε πάρει θέση και να είχε παρέμβει σ’ αυτό το «θέατρο του παραλόγου». Δεν μπορεί να βλέπει ότι διάφοροι φορείς του ποδοσφαίρου, χωρίς κανέναςνα λαμβάνει υπ’ όψιν τους ποδοσφαιριστές, αφήνουν να αιωρείται ότι είναι δυνατόν τέτοια εποχή να γίνουν ποδοσφαιρικοί αγώνες, και να μην παρεμβαίνει.»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ταραλίδης τόνισε: «Είναι απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει. Τέλος Ιουνίου και με θερμοκρασίες που κυμαίνονται γύρω στους 34ο με 35ο, να υπάρχουν αθλητές που προπονούνται σε εντατικούς ρυθμούς περιμένοντας να ορισθούν αγώνες μπαράζ. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς βάζουμε σε κίνδυνο και την ίδια μας την υγεία.

Πριν 2 μήνες περίπου, κλιμάκιο του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του ΠΣΑΠ, είχε έρθει στη Λιβαδειά, και μας υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση σε ό,τι πρόβλημα συναντήσουμε. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Ή ο ΠΣΑΠ δεν μας υπολογίζει καθόλου, ή και τον ΠΣΑΠ δεν τον υπολογίζει κανένας. Δεν είναι κατ’ ανάγκη μόνο οικονομικά τα προβλήματα που μπορεί να έχουν οι ποδοσφαιριστές.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags