Facebook Pixel Και Πίτου Γκαρσία ο Ατρόμητος!
Life
| 2011-06-29 17:14:00

Και Πίτου Γκαρσία ο Ατρόμητος!

Και Πίτου Γκαρσία ο Ατρόμητος!

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ατρομήτου συνεχίζεται, καθώς οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Πίτου Γκαρσία για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Πίτου Γκαρσία.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που δίνει επί τέσσερα συναπτά έτη με επιτυχία τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε αργά χθες το βράδυ θετικά στην πρόταση της ομάδας. Σήμερα το μεσημέρι αναχώρησε από την πατρίδα του και θα έρθει αύριο στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr για την συμφωνία του με τον Ατρόμητο, ο Πίτου Γκαρσία τόνισε τα εξής: «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και το βασικό μου πιστεύω σε κάθε αγώνα είναι να προσφέρω και να προσπαθώ για το καλύτερο με μοναδικό στόχο το μάξιμουμ για την ομάδα μου ώστε ο προπονητής να με εμπιστεύεται στον επόμενο αγώνα.

Βασική προϋπόθεση που επέλεξα τον Ατρόμητο είναι ότι όσους συναδέλφους ή συμπατριώτες μου ρώτησα για την ομάδα, μου είπαν πάντοτε τα καλύτερα τόσο για την σωστή της οργάνωση όσο και για τον σεβασμό που δείχνει στους ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο που έπαιξε πέρσι ο Ατρόμητος ήταν από τα καλύτερα ανάμεσα στις 16 ομάδες της κατηγορίας αλλά η θέση που είχε δεν αναλογούσε στην πραγματικότητα.

Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον προπονητή κύριο Δώνη που με επέλεξε καθώς και τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο για την τιμή που μου έκαναν να με εντάξουν στην ομάδα. Τους διαβεβαιώνω ότι θα προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φθάσει και σε άλλες διακρίσεις όπως ήταν η συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ο Πίτου Γκαρσία Σεμπάστιαν Μιγκέλ γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1984 στην πόλη Σάντα Φε της Αργεντινής, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Ήρθε στην Ελλάδα την περίοδο 2007-08 για λογαριασμό του Ηρακλή στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και φέτος με εξαίρεση τους πρώτους έξι μήνες της περιόδου 2009-10 που αγωνίστηκε στον Άρη.

Στο πρωτάθλημα, έχει 80 συμμετοχές με τον Ηρακλή και 10 συμμετοχές με τον Άρη. Επίσης έχει αγωνιστεί 9 φορές στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags