Facebook Pixel Στον κόσμο τους...
Life
| 2011-06-30 13:28:00

Στον κόσμο τους...

Στον κόσμο τους...

To τελευταίο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας μαρτυράει πώς αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιροπαράγοντες την πραγματικότητα: αν δεν είναι βολική, απλώς δεν ασχολούνται μαζί της! Γράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Ο κόσμος θα ήθελε να μάθει τι πιστεύει το όργανο για τα όσα συμβαίνουν. Η Σούπερ Λίγκα απλώς θα ήθελε να σταματήσει η συζήτηση. Ο κόσμος περιμένει ποινές, τιμωρίες και μια προσπάθεια αυτοκάθαρσης.

Η Λίγκα θεωρεί ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι ο διασυρμός των παραγόντων από τη δημοσίευση των διαλόγων, λες κι αυτοί οι διάλογοι είναι άλλων και όχι δικοί τους. Η Λίγκα ζει στον κόσμο της, αλλά η νιρβάνα της δεν είναι καταφύγιο.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης υπό αυτό το πρίσμα είναι ο ιδανικός πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ: μοιάζει να είναι εντελώς αλλού. Η δήλωσή του που μοιράστηκε στα ΜΜΕ δείχνει το λιγότερο μια έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα. Επισημαίνει, π.χ., ότι έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, δεν θα υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση να επενδύσουν στο πρωτάθλημα: η επισήμανση είναι για γέλια και για κλάματα. Για γέλια γιατί αποκλείεται να υπάρχει κάποιος που είχε διάθεση να επενδύσει και δεν θα το κάνει γιατί συνελήφθησαν οι Μπέος και Τσακογιάννης. Και για κλάματα γιατί ο πρόεδρος του οργάνου δεν αντιλαμβάνεται ότι οι έρευνες της Eισαγγελίας έγιναν γιατί ο χώρος βρωμάει: οι συνομιλίες αυτό ακριβώς απέδειξαν.

Το μέγεθος της σύγχυσης των ανθρώπων φαίνεται και από τις προτάσεις που καταθέτουν. Στις 11 Μαρτίου, ο ΓΓΑ κ. Πάνος Μπιτσαξής είχε προτείνει η διοργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος να γίνει από την ΕΠΟ. Η Σούπερ Λίγκα έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του και σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να διοργανώνει το πρωτάθλημα. Ο κ. Μαρινάκης τότε είχε πει ότι «η Λίγκα δεν έχει σκοπό να γίνει κατηχητικό» και ότι «σίγουρα ένα πρωτάθλημα που θα οργάνωνε η ενορία του κ. Μπιτσαξή δεν θα ενδιέφερε κανένα».

Την Τρίτη, ο ίδιος άνθρωπος πρότεινε την κατάργηση της Λίγκας (στην οποία προΐσταται!) και τη διοργάνωση του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ – τέτοια κωλοτούμπα ούτε ο Ιωάννης Μελισσανίδης!

Τουλάχιστον επανέλαβε ότι οι ποδοσφαιροπαράγοντες δεν είναι του κατηχητικού. Ας μην ανησυχεί: το καταλαβαίνουμε από τις συνομιλίες καθημερινά...

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags