Facebook Pixel Τόπο στα νιάτα
Life
| 2011-07-01 23:30:00

Τόπο στα νιάτα

Τόπο στα νιάτα

Ο Γιώργος Μίνος αρθρογραφεί για το παιδομάζωμα που γίνεται στον ΠΑΟΚ από τις Ακαδημίες και τις προοπτικές που έχουν οι πιτσιρικάδες να αναδειχθούν με τη φανέλα του "Δικεφαλου".

Με μεθοδικούς ρυθμούς μπορεί να συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις στην Σουρωτή, τα μηνύματα όμως που έρχονται από τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν αλλά και από αυτούς που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα μόνο ενθαρρυντικά είναι. Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΟΚ είδαμε παίκτες που μπορούν κάλλιστα μέσα από δουλειά και προσπάθεια υπό την επίβλεψη του Λάζλο Μπόλονι να γίνουν βασικοί στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν δουλέψει έτσι όπως πρέπει τους παίκτες αυτούς. Χρειάζεται όλοι οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου να σκύψουν το κεφάλι και να τους δουν σαν κόρη οφθαλμού και να επενδύσουν σε αυτούς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του αλλά και να σκιαγραφήσει τον καθένα ξεχωριστά πάνω στο σημειωματάριο το οποίο κρατούσε και σημείωνε διαρκώς. Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι και στους νέους παίκτες σ’ αυτούς λοιπόν δόθηκε η πρώτη ευκαιρία και ορισμένοι δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Χαρούμενος ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έβλεπε από κοντά τους νέους αυτούς παίκτες.

Το χειροκρότημα του κόσμου ήταν καλύτερο γι’ αυτούς. Ήταν μια επιβράβευση για το πείσμα, τη θέληση και τη διάθεση που έδειχναν. Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει στα επόμενα 24ωρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το βάρος λοιπόν πέφτει από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και εκεί θα χτιστεί η ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στην Τούμπα υπάρχει αισιοδοξία. Υπάρχει δίψα για διάκριση. Το χειροκρότημα του κόσμου στην πρώτη προπόνηση έχει μείνει χαραγμένο τόσο στους παλιούς όσο και στους νέους παίκτες και αυτοί είναι έτοιμοι να τους το ανταποδώσουν μέσα φυσικά από την σκληρή δουλειά που πρέπει να κάνουν τις επόμενες μέρες έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στις προκλήσεις που τους ανοίγονται. Μεταγραφές θα γίνουν. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί.

Ούτε όμως να υπάρχει πίεση βλέποντας τις άλλες ομάδες να ενισχύονται. Οι υποψήφιοι επενδυτές σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν το πράσινο φως και έτσι έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το ρόστερ με το οποίο θα πορευθεί η ομάδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στο παζλ αυτή τη στιγμή του ρόστερ απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Πάνω σ’ αυτές λοιπόν ο Παντελής Κωνσταντινίδης ξεκίνησε τη διαδικασία για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Το θέμα δεν είναι ότι δεν αξίζουν, αλλά δεν μπορούν να συμβαδίσουν πάνω στον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίξει φέτος ποδόσφαιρο η ομάδα. Για το λόγο αυτό τους παίκτες που παραχωρεί δίνονται μόνο με υποσχετική και όχι με ελευθέρας.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags