Facebook Pixel «Στηρίζουμε τον Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται»
Life
| 2011-07-02 18:12:00

«Στηρίζουμε τον Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται»

«Στηρίζουμε τον Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται»

Τη στήριξή τους «προς το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται» εξέφρασε η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της για το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη και εκπροσώπων απο 117 συνδέσμους της Θύρας 7 απο Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την νόμιμη λειτουργία των συνδέσμων, την εξάλειψη της βίας απο τις κερκίδες, την ανάληψη των ευθυνών των συνδέσμων όσο αφορά τα μέλη τους, την ενίσχυση και υποστήριξη του ερασιτέχνη και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται απο εκείνους που δεν θέλουν την διαφάνεια και τους ίσους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Παράλληλα εκφράστηκε η ανησυχία για το μέλλον του μπασκετικου Ολυμπιακού. Οι σύνεδροι ομόφωνα εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:

Στο 4ο Παγκοσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, οι σύνδεσμοι τις, εκφράζουν την ελπίδα οτι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα ανακαλέσουν την απόφαση τους να αποτραβηχτούν απο την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαιτώντας από την πολιτεία να διασφαλίσει την διεξαγωγή για την διοργάνωση ενός ισότιμου και αξιόπιστου πρωταθλήματος.

Οι 117 σύνδεσμοι της Θύρας 7».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags