Facebook Pixel «Σίριαλ» με Μπακαγιόκο
Life
| 2011-07-02 23:00:00

«Σίριαλ» με Μπακαγιόκο

«Σίριαλ» με Μπακαγιόκο

Πολύωρη συνάντηση είχε το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία της ΠΑΕ ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και τον μάνατζέρ του.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξεύρεση συμφωνίας για την ανανέωση του συμβολαίου και την παραμονή του στον ΠΑΣ για ένα ακόμα χρόνο. Όμως παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέληξαν σε συμφωνία και υπήρξε εκ νέου διαφορά στο οικονομικό, αφού οι αποδοχές σε σχέση με πέρσι είναι μειωμένες. Όμως δεν κόπηκαν εντελώς οι γέφυρες. Από Δευτέρα θα υπάρξει νέα συνάντηση.

Σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣ, η παρουσία του Μπακαγιόκο στα Γιάννινα δεν ανατρέπει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Όσο θα είναι ανοιχτές οι θέσεις των επιθετικών στο ρόστερ ο «Μπάκα» θα είναι ευπρόσδεκτος αλλά με την οικονομική πρόταση που του έθεσε ο κ. Χριστοβασίλης.

Αν ο «Μπάκα» τρενάρει την απόφασή του και στο διάστημα αυτό γίνουν οι μεταγραφές που έχουν σχεδιάσει για την επίθεση, τότε ο Ιβοριανός θα είναι εκτός πλάνων. Έτσι νεώτερα θα υπάρξουν από Δευτέρα, ή τις επόμενες μέρες, αλλά πάντοτε με τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Πηγή: gianninasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags