Facebook Pixel Vamos... Αστέρα!
Life
| 2011-07-03 16:19:00

Vamos... Αστέρα!

Vamos...  Αστέρα!

Ο Αστέρας Τρίπολης επιμένει... ισπανικά, καθώς απέκτησε τους Χίμο Ναβάρο και Ρούμπεν Σέρνα Ράγιος!

Ο Χίμο Ναβάρο, Χοακίν Ναβάρο Αρμέρο όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι δεξί χαφ που παίζει και στο δεξί άκρο της άμυνας, γεννημένος το 1988 (12/09) και ανήκε στη Βαλένθια με την οποία αγωνίστηκε στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη σεζόν είχε 18 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Έλτσε, στην οποία έπαιξε ως δανεικός. Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Βαλένθια το έκανε το 2008 σε έναν αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Πορτουγαλέτε (νίκη της Βαλένθια με 7-1).

Ο Χίμο Ναβάρο είναι γέννημα θρέμμα της Βαλένθια καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες των "νυχτερίδων". Πριν από τέσσερα χρόνια απασχόλησε την Τσέλσι η οποία ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ένα από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του βραχύσωμου Ναβάρο είναι η ταχύτητα του.

Ο έτερος Ισπανός, Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα είναι κεντρικό χαφ και αγωνιζόταν στη Γέιδα, ομάδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες είχε 33 συμμετοχές και 17 γκολ, ενώ ξεχωρίζει για τις εκτελέσεις των στημένων.

Οι δύο παίκτες την Δευτέρα το πρωί θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες (πιθανότατα για 3 χρόνια). Τόσο ο Ναβάρο όσο και ο Ράγιο είναι παίκτες τους οποίους γνωρίζει ο Όσκαρ Φερνάντεθ. Ο Ισπανός προπονητής εισηγήθηκε θετικά στη διοίκηση των Αρκάδων για την απόκτηση τους.

Πηγή: arcadia-sports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags