Facebook Pixel Νέο αθλητικό κανάλι στην TV
Life
| 2011-07-03 17:40:00

Νέο αθλητικό κανάλι στην TV

Νέο αθλητικό κανάλι στην TV

Με οκτώ ώρες live πρόγραμμα και 24ωρη εκπομπή, αναμένεται το νέο αθλητικό κανάλι που θα ονομάζεται Action 24 από την 1η Σεπτεμβρίου.

Έρχεται το Action 24 στην TV

Με οκτώ ώρες live πρόγραμμα και 24ωρη εκπομπή, αναμένεται το νέο αθλητικό κανάλι που θα ονομάζεται Action 24 από την 1η Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για κανάλι ελεύθερης εμβέλειας αρχικά, το οποίο στη συνέχεια θα ενταχθεί σε κάποια πλατφόρμα.

Η εταιρία PLD που δημιουργεί το κανάλι, θυμίζουμε ότι στις αρχές του χρόνου είχε παρουσιάσει το actiontv24.gr, ένα διαδικτυακό ενημερωτικό ραδιόφωνο με... εικόνα από τις εκπομπές και τους παραγωγούς.

Η συγκεκριμένη εταιρία, είναι εταιρία παραγωγής, μεταξύ άλλων, και του Conn-X, ωστόσο η συνεργασία δεν πρόκειται να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος της δημιουργίας του νέου αθλητικού καναλιού, από την ίδια την εταιρία.

Απεργία στο... κόκκινο!

Απεργία για τη Δευτέρα προκήρυξε η ΕΤΕΡ στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“To Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεώς μας, κατά την σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης την κήρυξη: 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 4ης Ιουλίου 2011 μέχρι και την 06.00η ώρα της Τρίτης 5ης Ιουλίου 2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο», με αίτημα: Την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους Τεχνικούς του ραδιοσταθμού. Καλούμε τη Διοίκηση του ραδιοσταθμού Κόκκινο να προχωρήσει στην ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας”.

Προβλήματα και τη Δευτέρα για τις εφημερίδες

Την Κυριακή δεν κυκλοφόρησαν αθλητικές εφημερίδες εξαιτίας της απεργίας των εφημεριδοπωλών, ωστόσο, και τη Δευτέρα τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα. Ήδη οι εκδότες ψάχνουν τρόπο να αλλάξουν τον τρόπο διανομής, προκειμένου να μην εξαρτώνται από τους εφημεριδοπώλες, οι οποίοι ετοιμάζουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags