Facebook Pixel Αρέσει και στην Μπάρτσα ο Μπουρούσης
Life
| 2011-07-03 19:54:00

Αρέσει και στην Μπάρτσα ο Μπουρούσης

Αρέσει και στην Μπάρτσα ο Μπουρούσης

Εφές Πίλσεν, Γαλατάσαραϊ κι Αρμάνι Τζινς είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν ακουστεί για τον Καρδιτσιώτη σέντερ, αλλά στο παιχνίδι αναμένεται να μπουν δυνατά και η Μπαρτσελόνα με την Κάχα Λαμποράλ, όπως σημειώνει και το fencestando.es.

Η Μπαρτσελόνα ανανέωσε με τον Φραν Βάσκεθ, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Μπονιφάσε ΕνΝτονγκ. Ο Σενεγαλέζος είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2009 για δύο χρόνια και το μέλλον του στη Βαρκελώνη φαντάζει αμφίβολο, αφού μέσα σ’ όλα αμειβόταν και με 1,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, λεφτά με τα οποία εύκολα αγοράζει κανείς κάτι καλύτερο, όπως ο Μπουρούσης.

Από την πλευρά της, η Κάχα Λαμποράλ έχει το δίλημμα να παραχωρήσει ή όχι τον Στάνκο Μπάρατς στην Εφές Πίλσεν, που, όπως κάθε τούρκικη ομάδα με συμμετοχή στην Ευρωλίγκα (βλ. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στους ομίλους, Γαλατάσαραϊ στα προκριματικά), ρίχνει λεφτά με το τσουβάλι με απώτερο στόχο το Final Four της Κωνσταντινούπολης. Ο Κροάτης σέντερ υπέγραψε πέρυσι επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2015, αλλά η πρόταση από την Πόλη μπορεί κάλλιστα να τον στείλει μακριά από τη Βιτόρια και να ανοίξει ο δρόμος για τον πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags