Facebook Pixel Η καλύτερη αυλαία!
Life
| 2011-07-03 22:20:00

Η καλύτερη αυλαία!

Η καλύτερη αυλαία!

Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η ελληνική ομάδα το αγωνιστικό πρόγραμμα των Special Olympics. Και αυτό γιατί οι αθλητές κατέκτησαν συνολικά22 μετάλλια την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

Οκτώ μετάλλια ήταν ο απολογισμός στη Δυναμική Άρση Βαρών. Οι Γιώργος Νικολάκης και Χριστόφορος Πάτσης «έκλεψαν την παράσταση» στην κατηγορία 110κ., με τον πρώτο να κατακτά στην κατηγορία 11Α τρία χρυσά μετάλλια (στο βαθύ κάθισμα (140κ.), τη δυναμική άρση (170κ.) και το σύνολο (380κ.) κι ένα χάλκινο στον πάγκο (70κ.). Στην αμέσως επόμενη κατηγορία (11Β) ο Πάτσης σήκωσε τα περισσότερα κιλά (240 κ. στο βαθύ κάθισμα) και πανηγύρισε το χρυσό. Επίσης κρέμασε στο στήθος του τρία ασημένια, στον πάγκο (102,5), τη δυναμική άρση (205κ.) και το σύνολο (547,5).

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η ομάδα μπάσκετ, νικώντας με 20-17 τον Παναμά, ενώ η ομάδα κολύμβησης έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ50 ελεύθερο γυναικών (Βικτώρια Καλιόντζη, Φαίδρα Μαρκίδη, Βαγγελίτσα Φαραντάκη και Αντωνία Μπιτσαξάκη).

Στους αγώνες της ιστιοπλοΐας, οι αθλητές μας πανηγύρισαν 7 μετάλλια. Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Μισιρλάκης-Στασινόπουλος (Level 2 Division 2), Μπεκιαρίδου-Παρούσση (Level 1 Division 2) και Ανθής-Εδιππίδη (Level 1, Division 5). Το ασημένιο πήραν οι Γεωργίου-Κοντός (Laser Bahia Level 3) και οι Γεβέζου-Θεοχάρη (Level 1 Division 2). "Χάλκινοι" ήταν οι Παπαδάκης-Στρατηγόπουλος (Level 1 Division 3) και Γεραμάνης-Παπαδόπουλος (Laser Bahia Level 3).

Επιπλέον 5 μετάλλια στις σκυταλοδρομίες πρόσθεσε στις αποσκευές της η ελληνική ομάδα ιππασίας, κατακτώντας συνολικά 17 μετάλλια, τα 5 εκ των οποίων ήταν χρυσά.


ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags