Facebook Pixel Άλλα λέει ο Αδαμίδης κι άλλα ο μάνατζερ…
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-03 23:10:00

Άλλα λέει ο Αδαμίδης κι άλλα ο μάνατζερ…

Άλλα λέει ο Αδαμίδης κι άλλα ο μάνατζερ…

Σιγουριά αισθάνεται η ΑΕΚ για την απόκτηση του Τίμο Χίλντενμπραντ, ο ατζέντης του όμως λέει το αντίθετο, ότι ο πελάτης του δεν θέλει Ελλάδα. Τι από τα δύο ισχύει θα μας πει κανείς;

Το καλοκαιράκι έχει κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή του, αφού οι ζέστες έχουν σφίξει και επηρεάζουν συνάμα και το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό είναι συνήθες φαινόμενο αυτή την περίοδο να ακούμε ιστορίες μεταγραφικής τρέλας.

Μία από αυτές τις ιστορίες είναι και αυτή του Τίμο Χίλντενμπραντ τον οποίον στην ΑΕΚ προκρίνουν ως αντικαταστάτη του Σεμπάστιαν Σάχα και τον θεωρούν σχεδόν τελειωμένη περίπτωση, εν αντιθέσει με τις δηλώσεις του εκπρόσωπου του Γερμανού…

Στην Κέρκυρα όπου είχε πάει ο Σταύρος Αδαμίδης για να παρουσιάσει στους ΑΕΚτζήδες της περιοχής το πλάνο των Supporters ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Χίλντεμπραντ. Συγκεκριμένα Ενωσίτης χαρακτήρισε την περίπτωση του Γερμανού ως αμφιλεγόμενη λύση, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να του απαντά ότι είναι Διεθνής πορτιέρο και καλή περίπτωση για την ΑΕΚ. Τα λόγια του όμως απέπνεαν μία σιγουριά, λες και χρειάζονται μόνο οι ανακοινώσεις για να χαρακτηριστεί ποδοσφαιριστής της ομάδα του «Δικέφαλου αετού».

Η επιθυμία του Χίλντενμπραντ πάντως είναι εντελώς αντίθετη.

«Θα ήταν κοροϊδία για τον σύλλογο να πω πως έχουμε μιλήσει, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως ο Τίμο δεν ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή για να έρθει στη χώρα σας και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιοργκ Νέμπλουνγκ, μάνατζερ του Γερμανού γκολκίπερ στο gazzetta.gr και ξεκαθάρισε:

«… δεν υπάρχουν επαφές και συζητήσεις με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε αυτή ο Τίμο από τη νέα σεζόν».

Συνεπώς άλλα αφήνει να εννοηθεί ο Αδαμίδης, άλλα λέει ο μάνατζερ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags