Facebook Pixel Πάρε… smartphone πρόεδρε!
Life
| 2011-07-04 19:14:00

Πάρε… smartphone πρόεδρε!

Πάρε…  smartphone πρόεδρε!

Ρε παιδιά είδατε πως εκτέθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης στην Κέρκυρα σχετικά με το θέμα του Τίμο Χίλντενμπραντ; Αν ήταν γνώστης της τεχνολογίας πάντως θα τη γλίτωνε...

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρουσίασε στο νησί των Φαιάκων το θέμα με τους Supporters και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί ερωτήσεις. Μία από αυτές ήταν και για τα μεταγραφικά και συγκεκριμένα την περίπτωση του Χίλντεμπραντ, για τον οποίο τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην Ένωση.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μάλιστα υπεραμύνθηκε της συγκεκριμένης επιλογής τονίζοντας ότι πρόκειται για καλό τερματοφύλακα, ενώ όπως σας είχε αναφέρει ο σκύλος από χθες, τα λόγια του απέπνεαν μία σιγουριά. Λες και αναμένεται μόνο η ανακοίνωση του Γερμανού τερματοφύλακα…

Την ίδια ώρα βέβαια «έσκασε» η συνέντευξη του μάνατζερ του Χίλντεμπραντ στο gazzetta.gr όπου διέψευδε κάθε επαφή, παζάρια και γενικά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ!

Μα καλά, είναι δυνατόν να εκτίθεται έτσι ο πρόεδρος της ΑΕΚ; Για δεν παίρνει ένα smartphone να βρίσκεται συνεχώς on line και να παίρνει άμεσα τις ειδήσεις.

Αλλά που είναι και αυτός ο άνθρωπος της ΠΑΕ που τσεκάρει συνεχώς τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο; Χάθηκε να πάρει ένα τηλέφωνο τον Αδαμίδη και να του πει, «πρόεδρε πρόσεξε μην εκτεθείς;»

Λέμε τώρα… Μία πρόταση κάνουμε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags