Facebook Pixel «Στενοχωριέμαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο...»
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-04 20:39:00

«Στενοχωριέμαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο...»

«Στενοχωριέμαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο...»

Ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε, Κυριάκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων σε όλα αυτά που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ραντεβού ήταν… τυχαίο. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αφού ολοκλήρωσε τις διακοπές του στην Ελλάδα, πήρε χθες το δρόμο της επιστροφής για τη Γερμανία. Το sday.gr συνάντησε τον 19χρονο διεθνή παίκτης της Σάλκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μια και - χωρίς να το γνωρίζει - συνέπεσε να «πετάξει» μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ για το Ντίσερντολφ. Τα… πειράγματα ήταν πολλά, μια κι είναι από τα καλά κι αγαπημένα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρ΄ όλο που πέτυχε σπουδαία πράγματα με το γερμανικό σύλλογο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν το έχει πάρει καθόλου… πάνω του. Αντίθετα έκανε χαβαλέ με τον γυμναστή του ΠΑΟΚ και πρώην του Ολυμπιακού (εκεί γνωρίστηκαν), Νίκο Καρύδα και με πολλούς ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», όπως οι Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας κ.α. «Πού είσαι παικταρά…», τον φώναζαν όλοι, ενώ ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που τον εντόπισαν στα ραντάρ τους, έσπευσαν να τον προσκαλέσουν να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Είσαι ΠΑΟΚτσής, το δηλώνει, γιατί δεν έρχεσαι στην ομάδα μας;». Ο Παπαδόπουλος στα παραπάνω καλέσματα χαμογέλασε και δεν απάντησε.

Σε ό, τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επισήμανε ότι «εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, να έχει μία προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Μικρός ασχολούμουν με τον ΠΑΟΚ, ήμουν ΠΑΟΚ κι ενδιαφέρομαι». Σε ό, τι αφορά τα σκάνδαλα που έχουν ρίξει στα… βάραθρα της ανυποληψίας το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο 19χρονος διεθνής παίκτης, τόνισε: «Δεν είναι καλό αυτό που συμβαίνει. Δε μας ωφελεί καθόλου. Μάλιστα είδα ότι ξεκίνησε παρόμοιο σκάνδαλο και στην Τουρκία. Αυτά δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο, πρέπει να επιλυθούν και να προχωρήσει το άθλημα. Παρακολουθώ όλα αυτά που συμβαίνουν και στενοχωριέμαι. Δε μας τιμούν. Στη Γερμανία αν είχαν μια κακή άποψη για μας, τώρα μετά τα σκάνδαλα έχουν δύο φορές χειρότερη».

Για το μέλλον του, δήλωσε ότι «έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Σάλκε, ενώ έχω και προτάσεις από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Δε θέλω να αναφερθώ σε αυτές, μια κι υπάρχει περίπτωση να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Σάλκε. Θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα γυρίσω άμεσα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Αυτό μπορεί να γίνει στο τέλος, όταν θέλω να κλείσω την καριέρα μου».

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags