Facebook Pixel Πρώτα Γερουλάνος, Μπιτσαξής, μετά Πιλάβιος, Μαρινάκης…
Life
| 2011-07-04 20:51:00

Πρώτα Γερουλάνος, Μπιτσαξής, μετά Πιλάβιος, Μαρινάκης…

Πρώτα Γερουλάνος, Μπιτσαξής, μετά Πιλάβιος, Μαρινάκης…

Το απόγευμα της Πέμπτης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, θα παραστούν ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

Προκειμένου να ενημερώσουν τους υπευθύνους των κομμάτων για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Την επόμενη εβδομάδα, για παροχή εξηγήσεων ενώπιον των βουλευτών, αναμένεται να παραστούν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο ομόλογος του της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Για τις ενέργειες της κυβέρνησης αναφορικά με το σκάνδαλο του αιώνα για το ποδόσφαιρο μας, καθώς και για την κατάσταση και πως αυτή διαμορφώνεται, κλήθηκαν να μιλήσουν την Πέμπτη στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

Ακολούθως, η πρόεδρος της Επιτροπής, Χρύσα Αράπογλου και οι βουλευτές που μετέχουν στις εργασίες, θα κρίνουν αν πρέπει να κληθούν για την επόμενη εβδομάδα στην υποεπιτροπή Αθλητισμού της Βουλής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Πάντως, από τις τοποθετήσεις πολλών βουλευτών τις τελευταίες ημέρες, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι δύο θεσμικοί παράγοντες θα βρεθούν σύντομα στα βουλευτικά έδρανα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για όλα όσα συμβαίνουν.

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags