Facebook Pixel Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Life
| 2011-07-04 21:06:00

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Ο Γιώργος Μίνος αρθρογραφεί για την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά από σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Από τη χώρα της τουλίπας ο Δικέφαλος του Βορρά θα βάλει τις βάσεις έτσι ώστε η χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη τίτλους και διακρίσεις. Με νέο προπονητή λοιπόν το Λάζλο Μπόλονι η αποστολή του ΠΑΟΚ καλείται μέσα από επιμονή και υπομονή να δουλέψει σκληρά έτσι ώστε στο τέλος να «θρέψει» καρπούς.

Το κομμάτι αυτό της προετοιμασίας κακά τα ψέματα είναι αυτό που θα φωτογραφήσει αν η χρονιά που έρχεται θα έχει επιτυχία ή όχι. Και αυτό γιατί σ’ αυτό το στάδιο γίνεται το μοντάρισμα που θέλει ο νέος προπονητής. Σ’ αυτό το στάδιο θα φανεί τι ποδόσφαιρο θέλει να παίζει φέτος η ομάδα. Μπορεί στο ρόστερ αυτή τη στιγμή να απουσιάζουν βασικοί παίκτες όπως επίσης και οι νέοι παίκτες που θα αποκτηθούν, όμως αυτό δεν τρομάζει αυτούς που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα αφού το υλικό που υπάρχει μπορεί να αντεπεξέλθει και κάθε προσδοκία.

Απλά οι τελευταίες πινελιές είναι αυτές που θα δώσουν στο παζλ της ομάδας το «χρώμα» και τη δυναμική που θα έχει τη νέα αγωνιστική χρονιά. Μπορεί το Σαββατοκύριακο να ήταν το τελευταίο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, όμως ο Ζήσης Βρύζας απομονωμένος στο σπίτι του προσπαθεί να βρει σε συνεργασία πάντοτε με την τεχνική ηγεσία και τον Παντελή Κωνσταντινίδη τους παίκτες που θα έρθουν στην Τούμπα και θα κάνουν τη διαφορά.

Μια δύσκολη αποστολή για τον Ζήση Βρύζα που όμως ξέρει πολύ καλά τον τρόπο και το τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε να μη γίνει λάθος αλλά οι παίκτες που θα έρθουν να είναι παίκτες που θα βοηθήσουν και θα φέρουν την ομάδα στο επιτρεπτό σημείο που όλοι επιζητούν. Το πράσινο φως άλλωστε δόθηκε την περασμένη εβδομάδα από τους υποψήφιους επενδυτές και έτσι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά, αφού οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν για τον ΠΑΟΚ στις 28 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags